Rikiju Martinu preti 50 godina zatvora: Pevač optužen za incest, misteriozni muškarac kog je uhodio je njegov nećak!

16.07.2022

06:41

0

Vezu prekinuli pre dva meseca?

Rikiju Martinu preti 50 godina zatvora: Pevač optužen za incest, misteriozni muškarac kog je uhodio je njegov nećak!
profimedia-0704694413 - Copyright Profimedia

Pop pevača Rikija Martina njegov 21-godišnji nećak optužio je za navodno nasilje u porodici i dela incesta, zbog čega bi mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ako bude osuđen.

Martinu je izdata zabrana prilaska zbog slučaja nasilja u porodici u koji je bio umešan ranije ovog meseca. Međutim, španska novinska agencija Marca objavila je da je pevačev brat Erik Martin od tada identifikovao navodnu žrtvu kao svog nećaka Denisa Jadiela Sančeza.

Martinov advokat, Marti Singer, razgovarao je za TMZ o ovoj tvrdnji, navodeći da se osoba koja je iznela ovu tvrdnju bori sa dubokim izazovima mentalnog zdravlja.

- Riki Martin, naravno, nikada nije bio – i nikada ne bi bio – uključen u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom - rekao je njegov advokat.

Singer je dodao da je tvrdnja apsurdna.

- Ideja ne samo da je neistinita, već je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovek dobiti pomoć koja mu je tako hitno potrebna. Ali najviše od svega, radujemo se što će ovaj užasni slučaj biti odbačen čim sudija pogleda činjenice.

Marca je takođe objavila da je Sančez navodno prekinuo sedmomesečnu vezu sa ujakom, što je rezultiralo time da se pevač pojavio u njegovoj kući i nastavio da pokušava da kontaktira sa svojim nećakom.

Martin je optužen da je „izvršio fizičke i psihičke napade“ na svog nećaka tokom veze. Portorikanski list El Vocero objavio je da je veza navodno prekinuta pre dva meseca.

Profimedia
 

Riki Martin je 3. jula objavio i svoj demant na Tviteru, tvrdeći da tužbe nemaju osnova.

- Nalog za zaštitu iznet protiv mene je zasnovan na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvo koje me karakteriše.

On je objasnio da zbog pravne prirode ove stvari, za sada nije u mogućnosti da daje dalje izjave.

- Zahvalan sam na bezbrojnim porukama solidarnosti i primam ih svim srcem- rekao je Martin.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike