Novi detalji slučaja Rikija Martina: Otkriveno kada će biti saslušan, posle optužbi njegovog nećaka za incest!

16.07.2022

14:21

0

Pevač se o celom slučaju ne oglašava, što će nastaviti da čini sve dok mu pravni aspekti ne dozvole drugačije

Novi detalji slučaja Rikija Martina: Otkriveno kada će biti saslušan, posle optužbi njegovog nećaka za incest!
profimedia-0704694415 - Copyright Profimedia

Latino zvezda Riki Martin suočio se sa ozbiljnim optužbama od strane svog 21-jednogodišnjeg nećaka, koji ga je optužio za navodno nasilje u porodici i delo incesta, zbog čega bi mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ako bude osuđen.

Kako se navodi, saslušanje, odnosno njegova pravna borba počeće već 21. jula, a pevačevi advokati uvereni su da će se sve završiti u njegovu korist, te da će dokazati da ništa loše nije uradio.

Profimedia
Riki Martin

Oni su takođe dodali da se radi o momku koji se bori sa mentalnim problemima i nadaju se da će potražiti pomoć koja mu je potrebna. 

Kako se navodi, Martinu je izdata zabrana prilaska zbog slučaja nasilja u porodici u koji je bio umešan ranije ovog meseca.

Španska novinska agencija "Marca" objavila je da je pevačev brat Erik Martin od tada identifikovao navodnu žrtvu kao svog nećaka Denisa Jadiela Sančeza. Rikijev brat je potvrdio tvrdnje da se njihov rođak bori sa mentalnim problemima, te da je uveren da je on slagao. 

Profimedia
Riki Martin

"Marca" je takođe objavila da je Sančez navodno prekinuo sedmomesečnu vezu sa ujakom, što je rezultiralo time da se pevač pojavio u njegovoj kući i nastavio da pokušava da kontaktira sa svojim nećakom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike