Šenon Doerti na sudu „izvukla" 6,3 miliona, a osiguravajuća kompanija ključa od besa: Razočarani smo!

06.10.2021

06:15

0

Pobeda je usledila nakon što je „State Farm" optužio poznatu glumicu da „koristi svoju bolest kao strategiju u sporu, ne bi li pobrala simpatije"

Šenon Doerti na sudu „izvukla" 6,3 miliona, a osiguravajuća kompanija ključa od besa: Razočarani smo!
Šenon Doerti Profimedia - Copyright Profimedia

Šenon Doerti dobila je tačno 6.346.000 dolara odštete na sudu, pošto je osiguravajuća kompanija, inače, odbila da joj je isplati kada joj je kuća u Malibuu nastradala usled požara 2018. godine. Pobeda je, prenose dalje strani mediji, usledila pošto ju je „State Farm" optužio da „koristi svoju bolest kao strategiju u sporu, ne bi li pobrala simpatije".

- Porota je sve uzela u obzir, kada je njen slučaj u pitanju. Srećni smo što nam se mišljenja poklapaju. Ovo bi moglo da posluži kao poruka svim institucijama, da ne dolaze ovako u situaciju da zaborave da posluju sa ljudima od krvi i mesa... - istakao je za „People" advokat Doertijeve, svakako zadovoljan pobedom za koju se ona borila kao lavica, iako nije u najboljem stanju.

Razočaranje

S druge strane, kompanija se muči s pomešanim osećanjima, posle svega.

- Saosećamo s glumicom, razumemo u kakvom je stanju i želimo joj samo najbolje. Ipak, razočarani smo odlukom porote i, s poštovanjem, ne slažemo se s istom. Radićemo dalje na slučaju, sa namerom da priložimo žalbu na presudu - izjavio je za pomenute medije predstavnik iz „State Farm-a".

Šenon Doerti Profimedia
 

Podsećanja radi, Doerijeva je u februaru 2020. otkrila da ponovo boluje od kancera. Iako je godinu dana krila to od javnosti, oglasila se pošto je podnela tužbu, što je osiguravajućoj kompaniji bilo i više nego sumnjivo. Tada, javno su je optužili da „prikuplja poene" govoreći o svom narušenom zdravstvenom stanju, pisao je „TMZ".

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike