Lekari joj uništili lice! Potresna ispovest Linde Evanđeliste: Pala sam u duboku depresiju i tugu! (FOTO)

23.09.2021

20:12 >> 20:42

0

Autor: Marija Mitić

Sva lepota nestala je u sekundi, a sada će zaslužni i odgovarati za to

Lekari joj uništili lice! Potresna ispovest Linde Evanđeliste: Pala sam u duboku depresiju i tugu! (FOTO)
Copyright Linda Evanđelista, Foto: Profimedia

Nekada svetski top model, Linda Evanđelista, povukla se iz javnog sveta i već dugo nije viđena ni na jednom modnom i sličnom događaju kojem prisustvuju poznati. Mnogi su spekulisali da je razlog tome što se manekenka toliko promenila da više ni ne liči na sebe, a ona je posle pet godina to i potvdila.

Naime, sva lepota Lindinog lica uništena je i to krivicom lekara zbog čega je ona ostala bez dinara, ali i samopouzdanja i pala u tešku depresiju. U prvom javnom obraćanju na Instagramu, Linda je sve podrobrno objasnila, pa najavila tužbu za krivce njene nesreće.

Linda Evanđelista, Foto: Profimedia

– Danas sam se odlučila na veliki korak želeći da ispravim sve krivo i otkrijem šta sam sve prošla i držala samo za sebe više od pet godina. Svim mojim obožavateljima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih koleginica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspešne – razlog se krije u tome što me tretman “CoolSculpting” brutalno uništio i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano – započela je Linda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

– Umesto da smanji moje masne naslage, on ih je povećao i ostavio me trajno deformisanom, čak i nakon što sam se podvrgla dvema bolnim, ali neuspešnim operacijama. Ostala sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva. Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, a o toj mogućoj posledici i riziku nisam bila upozorena pre tretmana. Zbog toga ne samo da sam ostala bez sredstava za život, nego sam zbog njega pala u duboku depresiju, tugu i prema sebi osećala najveći prezir – dodala je ona, a zatim najavila tužbu za one koji su odgovorni.

– U tom sam procesu postala samotnjak, a ovom tužbom želim da krenem dalje, skinem sa sebe taj sram i ispričam javno svoju priču. Umorna sam od ovakvog života. Volela bih da ponovo mogu da izađem iz kuće uzdignute glave, uprkos tome što više ne ličim na sebe – zaključila je Evanđelista.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike