„Virtuelno smo raskinuli!" Tanja o Stanivukoviću posle velike drame sa venčanicom: Sigurna sam da je već i našao novu!

26.06.2022

17:11

0

Pevačica je još jednom naglasila da joj je, u jeku priča o udaji, cilj bio da dodatno „poremeti javnost"

„Virtuelno smo raskinuli!" Tanja o Stanivukoviću posle velike drame sa venčanicom: Sigurna sam da je već i našao novu!
srbi_za_srbe_14062022_0160 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o aferi „venčanica", a onda i navodnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, pevačica Tanja Savić je kao gošća jedne emisije još jednom naglasila kako je „sve uradila samo da bi poremetila javnost".

Naime, prašina se podigla pošto se fotogrfaisala u venčanici pa tagovala u Banjaluci - „kao šlag na torti" priča o njenoj, kako se pisalo, tamošnjoj velikoj ljubavi.

„Na svom venčanju je nisam nosila!"

- Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to - rekla je Savićeva pa nastavila o tome kako sa Stanivukovićem više nije ni u kakvom kontaktu.

Tanja Savić Printscreen „Paparaco lov"
 

- Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu. Raskinuli smo, virtualno (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje... Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir - smatra pevačica, pa dodaje:

- Lepo je imati nekog, a nemaš ga i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku - zaključila je kroz osmeh u „Premijeri - Vikend Specijalu".

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel
 

Govoreći o privatnom životu, Tanja se dotakla i teme bivšeg supruga Dušana Jovančevića pa otkrila kako se sa njim ne čuje, ali da deca jesu u kontaktu s tatom.

„Ne brine on za mene, hvala Bogu"

- Ono što nam stalno treba je taj neki unutrašnji mir, koji ja nemam. Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirlo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga, jer sam takav roditelj koji bi voleo da ostane u kontaktu i sa drugom stranom, ipak mi imao dvoje dece. Prosto je prinudno da pričamo i da pita za decu, da mu ja dajem odgovore i da se deca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa decom preko „Snepčeta", ali vrlo retko - rekla je, a zatim dodala:

- To je uglavnom ono: „Da li vas neko povređuje, da li imate neke modrice...?" Takva su pitanja od njega, jer šta god da deca napišu, on uzme i „skrinšotuje", ne bi li to iskoristio protiv mene na sudu. Mislim da je najpametnije, ako bude gledao ovu emisiju, želim da mu kažem da se opusti, da zove svoju decu, to će im mnogo značiti za dalju budućnost. Ne brine se on za mene, hvala Bogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike