On će nekome da priča! Baka Prase proziva Muđu zbog istih stvari koje radi drugima

04.07.2022

07:31

1

Jutjuberu se ne dopada kada njega neko javno proziva

On će nekome da priča! Baka Prase proziva Muđu zbog istih stvari koje radi drugima
Screenshot_5 - Copyright Printscreen Youtube/bakaprase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, počeo je da ulazi u nove rasprave sa kolegom, gejmerom Stefanom Vuksanovićem Muđom, a sve zato što mu je zasmetalo jer ga je on javno prozivao u vreme kada se on povukao iz javnosti nakon smrti jutjuberke Kike Đukić.

Baka je istakao da je mislio da je Muđa dobar dečko, a zatim na Instagramu izneo šta sada misli o njemu.

- Kao osoba koja se nikada nije mešala u drame i neko ko nije nikada komentarisao druge, imao je poštovanje mnogih. Da me je prozivao pre nego što sam prestao da snimam i pre cele situacije sa Kikom, ne bih ništa zamerio, i ja sam prozivao mnoge - napisao je najpre jutjuber, a zatim dodao:

- Ali, j***, zinulo d*** za pare od Trova, i 5-6-7 hiljada evra, pogazio sve za šta je vredeo, i jer je znao da će ga tada ljudi podržavati i da će imati mnogo pregleda, odlučio je da me proziva bez razloga - napisao je Baka Prase, koji je takođe Kiku prozivao dok je bila živa zarad klikova.

 

- A da ne pominjem to što je mene zvao to veče kada se to desilo, da pita je l istina, i to što smo sedeli na večeri nekoliko dana ranije. Stvarno sam verovao da je dobar momak, ali je ispao p*** za nekoliko hiljada evra - tvrdi bogdan.

- Ne, ovo nije drama, već sam samo hteo da kažem ono što već dugo mislim. Mogao je bar večeru da plati od tih para - zaključio je Baka Prase.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike