Ko je Divčeva naslednica zbog koje je košarkaški as navodno nasrnuo na Saveljića? Devojka se pita samo jedno! (FOTO)

10.02.2022

13:55

1

Poznatoj porodici se pridružila kao šestomesečna beba. Ana Divac posebno je zahvalna njenim biološkim roditeljima koji su, kako je jednom prilikom istakla, „ipak prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje"...

Ko je Divčeva naslednica zbog koje je košarkaški as navodno nasrnuo na Saveljića? Devojka se pita samo jedno! (FOTO)
Niša Saveljić Petra Vlade Divac - Copyright MN Press Instagram/divaccp

Velika drama odvila se u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge na Vračaru. Tamo je nedavno, prema brojnim medijskim napisima, Vlade Divac navodno pretukao bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića, jer mu se ćerka Petra požalila kako joj šalje poruke i nabacuje joj je putem društvene mreže Instagram.

Petru su, inače, Snežana i Vlade usvojili kao šestomesečnu bebu. Supruga košarkaškog asa jednom prilikom je istakla koliko je bila srećna što se tada na taj način ostvarila u ulozi maje.

- To nije bila humanost, već ljubav. Uvek sam gledala samo jednu stvar, a to je koliko sam bila srećna jer sam dobila dete. Mislim da ne postoji ništa lepše u mom životu nego što mi se to dogodilo. Nikada to nisam posmatrala kao da sam ja nekome pomogla, već da sam ja ta koja je nešto tako lepo dobila na dar - počela je jednom prilikom za „Story" govoreći o svojoj porodici i Petri.

„Zahvalna sam što je nisu abortirali!"

- Bezgranično sam zahvalna njenim biološkim roditeljima koji nisu abortirali, već su prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje. To je prava roditeljska ljubav, kada ne možete da se brinete o svom detetu, ali smognete snage da ga date nekome ko može – dodala je ona, pa dodala kako uopšte ne zamera njenim roditeljima što su ostavili svoje dete.

- Kako mogu tako nešto da im zamerim, to je izuzetna ljubav i hrabrost s njihove strane, izabrali su to umesto da abortiraju, a mnoge žene se danas odlučuju na taj korak. Imam veliko poštovanje prema njima - naglasila je.

Petra, inače, živi na relaciji Srbija - Amerika. Od pre nekoliko godina vodi svoj blog - piše kako o sebi, tako i o članovima svoje porodice, školovanju, ali i biološkim roditeljima.

„Pitam se jedno..."

Jednom je i objasnila da je najčešće pitaju - kako je to imati dva oca i dve majke.

- Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima - počela je bila Petra. 

- Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - zaključila je svojevremeno na svom blogu.

 

 

Sa druge strane, ona već neko vreme uživa u ljubavi sa mladim sportistom Mihajlom Veruovićem.

 

 

Godine 2017. je doživela saobraćajnu nesreću u centru Beograda, kada je na motocikl, na kojem su bili ona i njen tadašnji dečko Luka Živković, naleteo automobil „opel", koji se nije zaustavio na znak stop.

 

 

Niša Saveljić, osim kao fudbaler, javnosti je poznat i kao brat tragično nastradalog Neba, iz „Montenigersa". Saveljić je, inače, potvrdio da je postojao nesporazum između njega i Divca, ali nije objašnjavao detalje incidenta.

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena. U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte - ispričao je za „Hello", prenose dalje mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike