Za njim su ludele žene širom sveta, a zbog ovoga je Riki Martin mnogima i dalje neodoljiv: A tek da mu vidite muža! (FOTO)

05.06.2022

05:50

0

Slike sa balkona na kom pevač uživa privukle su pažnju, a kada se pojavio na crvenom tepihu sa mužem, svi su se okretali

Za njim su ludele žene širom sveta, a zbog ovoga je Riki Martin mnogima i dalje neodoljiv: A tek da mu vidite muža! (FOTO)
profimedia-0694667919 - Copyright Profimedia

Riki Martin je za mnoge sinonim za seksi muškarca, pa nije ni čudno što su žene širom sveta ludele za njim. On ih je razočarao kada je javno otkrio da je gej, ali pomama za njim i dalje traje.

Nedavno se pevač pojavio na Kanskom festivalu u pratnji supruga Džvana Jozefa, gde su privukli sve poglede, a mnogi nisu mogli da odluče ko bolje izgleda od njih dvojice.

Profimedia
 

Riki je pre toga uslikan na balkonu hotela gde je boravio, a na trbušnjacima bi mu mnogi pozavideli. 50-godišnji Riki na sebi je imao samo šorts za kupanje, a osim mišića do izražaja su došle i brojne tetovaže kojima je ukrasio telo, kao i preplanuli ten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)

Riki je nekada izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegova osećanja uvek bila iskrena prema svima. Uprkos ovim izjavama, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

Pre nego što se venčao s umetnikom Džozefom, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom. Riki i sirijsko-švedski slikar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u jednom emisiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka, a mnoge žene su oduševljene njegovim izgledom i tvrde da se ne zna koji je od njih dvojice privlačniji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike