Riki Martin optužen za porodično nasilje: Policija ne uspeva da ga pronađe?!

03.07.2022

13:29

0

Autor: Marija Mitić

Pevač ove tvrdnje odbacuje nazivajući ih "potpuno lažnim"

Riki Martin optužen za porodično nasilje: Policija ne uspeva da ga pronađe?!
profimedia-0704694413 - Copyright Profimedia

Protiv slavnog portorikanskog pevača Rikija Martina (50) podneta je tužba za porodično nasilje i dobio je zabranu prilaska navodno bivšem partneru u Portoriku, saopštili su u subotu iz suda.

 

Kako prenosi "People", protiv planetarno popularnog pevača podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici, dok on negira optužbu navodeći da je "potpuno lažna".

 

- Uvereni smo da će se naš klijent Riki Martin u potpunosti opravdati, kada činjenice po ovom pitanju budu otkrivene - rekli su portparoli Rikija Martina za pomenuti medij.

Profimedia
Riki Martin

Protiv Rikija Martina podneta je i žalba na osnovu Zakona 54, takođe poznatog kao Zakon o sprečavanju i intervenciji nasilja u porodici prema „Georgetown Journal of Gender and the Law“, ali zbog prirode zakona nadležni organi nisu otkrili ime podnosioca prijave.

 - Optužbe protiv Rikija Martina potpuno su lažne - dodali su predstavnici za štampu slavnog pevača.

Policija je pokušala da Rikiju izda zabranu prilaska u petak, u luksuznom kvartu u Portoriku, gde on živi, prenose američki mediji.

Profimedia
Riki Martin

 - Do sada policija nije uspela da ga pronađe - rekao je portparol policije Aksel Valensija za "AP" dodavši da ta naredba sprečava Martina da kontaktira osobu koja je podnela žalbu i da će sudija kasnije odlučiti da li bi naredba trebalo da ostane na snazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike