Branka Sovrlić o skandalu koji je godinama prati: Nimalo joj nije bilo lako, plakala je kao kiša!

11.04.2022

08:19

0

Iako su je obasipali komplimentima, njoj uopšte nije bilo pravo

Branka Sovrlić o skandalu koji je godinama prati: Nimalo joj nije bilo lako, plakala je kao kiša!
Branka Sovrlić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osvrnuvši se na početak karijere, Branka Sovrlić je kao gošća u jednoj emisiji popričala i o trenucima koji su joj veoma teško padali u tom periodu. Konkretno, kada joj je voditeljka udelila kompliment na račun izgleda, prisetila se drame koja ju je godinama pratila.

U jednom spotu, naime, podigla joj se haljina i video joj se donji veš. Ona to nikako nije želela, ali kadrovi su ostali.

- Branka, Vi ste svojevremeno bili na listama najsek*epilnijih i najzavodljivijih žena - prokomentarisala je Sanja Marinković, pa odmah i dobila komentar.

- Njima je bilo se*si i kada sam do pola uslikana. Laza Lazarević me je svojevremeno pitao koliko sam trenirala da ličim na Merilin Monro - istakla je pevačica u „Magazinu IN".

Peh

Zatim, na red je došla situacija zbog koje je more suza isplakala.

- U jednom spotu mi se haljina dizala i čak sam na tom spotu preplakala, jer sam imala kombinezon i video se donji veš. Ja sam rekla da ne želim da se to vidi, ali ostalo je. Ta pesma je postala hit. Ja sam dobila kompliment skoro da sam izumirujući primer žene, jer je na meni sve prirodno - smejala se ovoga puta Branka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike