Novi detalji usred drame: Otkriven pol drugog deteta Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona!

15.07.2022

15:46

0

Bivši par će bebu dobiti uz pomoć surogat majke

Novi detalji usred drame: Otkriven pol drugog deteta Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona!
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imaju ćerku Tru, a sada će dobiti i jednog sina, tvrdi dobro obavešteni izvor za „E!News". Bebu će roditi surogat majka, na koju čuvena starleta gleda kao na jedan od najvećih blagoslova ikad.

- Izuzetno je zahvalna. Molimo vas da je ispoštujete, sada je maksimalno fokusirana na svoju porodicu i čuvanje privatnosti - istakao je njen predstavnik za medije.

Kim Kardašijan je, inače, ranije govorila kako se Kloi nada da će dobiti dečaka. Po svemu sudeći, ta će joj se želja uskoro ispuniti.

Podsetimo, Kloi i Tristan trenutno nisu zajedno. Pored toga što ćerku podižu udruženim snagama, gotovo da nisu ni u kakvom kontaktu od proteklog decembra. Oko njihovog poslednjeg raskida se bila podigla ogromna prašina, kako se saznalo da je košarkaš ne samo prevario starletu, već i napravio dete drugoj ženi.

Vest o prinovi je, međutim, u njihova četiri zida stigla nešto ranije, pa je Kloi morala da bude značajno opreznija nego obično s tim vestima. Identitet surogata i dalje vešto skriva od javnosti, posebno zbog Tristanovih poteza koji su rezultirali potpunim raspadom poznatog para.

Sa druge strane, uvek je želela da podari Tru brata ili sestru.

- Definitivno boh volela da imam još dece. Prva ja imam toliko braće i sestara i mislim da je to super, posebno u ovim okolnostima kakve su sada. Uvek imaš pravog druga na kog možeš da se osloniš - pričala je ona u martu protekle godine.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike