Kloi Kardašijan dobija drugo dete sa bivšim, a sada je otkriveno zašto je sve skrivala mesecima!

14.07.2022

15:44

0

Članica poznate porodice imala je jak razlog

Kloi Kardašijan dobija drugo dete sa bivšim, a sada je otkriveno zašto je sve skrivala mesecima!
Kloe Kardašijan Tristan Tompson 2 - Copyright AP/Evan Agostini

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson će dobiti drugo dete - bila je vest koja je obišla planetu brzinom svetlosti danas. Bebu će dobiti uz pomoć surogat majke, a iako više nisu zajedno, zbog košarkaševe prevare, oni će brinuti o bebi, ali i ćerki Tru.

Kako je potvrđeno od strane Kloine pres službe, beba je začeta u novembru prošle godine, te će uskoro doći na svet, ali je mnoge iznenadilo što je sve skrivano. Međutim, razlog je jednostavan.

Profimedia
Tristan Tompson i Kloi Kardašijan

S obzirom na to da Kloi i Tristan nisu zajedno od decembra prošle godine, otkad se saznalo da ju je opet prevario i drugoj ženi napravio dete, Kardašijanova je morala da vodi računa.

Ona je želela da zaštiti privatnost surogat majke, ali i svoje mentalno zdravlje jer je znala da bi ljudi mogli da je napadnu zbog svega što je on uradio, tvrdi izvor blizak porodici. 

Kloi Kardašijan, Profimedia
Kloi Kardašijan

- Možemo da potvrdimo da će Tru dobiti brata ili sestru. Beba je začeta u novembru, a Kloi je neverovatno zahvalna surogat majci. Molimo vas za privatnost kako bi Kloi mogla da se posveti svojoj porodici - izjava je njene PR službe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike