Kloi Kardašijan prvi put o prevari koju je doživela od bivšeg: Saznala sam kad i ceo svet, kao da mi je udario šamar

17.06.2022

05:45

0

Ona je u svom rijaliti programu otvoreno pričala o svemu što je prošla

Kloi Kardašijan prvi put o prevari koju je doživela od bivšeg: Saznala sam kad i ceo svet, kao da mi je udario šamar
Kloi Kardašijan - Copyright Profimedia

Finale novog rijaliti šoua porodice Kardašijan odigralo se tako što je Kloi saznala za prevaru svog dečka Tristana Tompsona, te da je napravio dete drugoj ženi.

Ona je pred kamerama ispričala kako se oseća i priznala da joj je srce slomljeno.

- Saznala sam šta je uradio kad i ceo svet. Ljubazno bi od njega bilo da to nije tako uradio. Ali okej, kad je već varao, neće sigurno da mi kaže pre nego što svi saznaju, zar ne? Kao da mi je udario šamar. Ponižavajuće je, osramoćena sam - priča Kloi i nastavlja:

- Vrtim film u glavi, sve njegove velike gestove, putovanja, romantične sastanke. Sve je to bila laž. Osećam se kao da nisam u svom telu, sve se ovo dešava i kao da se vrtim u krug. Ali kad ti se nešto desi nekoliko puta, skoro da postaneš imun na to, što je tužno.

Profimedia
Tristan Tompson, Kloi Kardašijan

U nastavku je i dodatno otkrila koliko se oseća slomljeno.

- Sve je izdaja, sve je laž. To je manipulacija. Da li je Tristan mogao da mi kaže šta se desilo? Jeste. Da li bi mi rekao da čeka još jedno dete? Sigurno ne. I to pokazuje kakav je on. Cela situacija je odvratna - govori Kloi i dodaje:

- Ništa ne može da učini da se osećam bolje. Sav rad, energija, razgovori, sve što smo uložili u naš odnos, u sve kao da je prošao tornado i razrušio. 

Dok je Kloi prolazila sama kroz sve, njena porodica je organizovala porodični sastanak.

Profimedia
Sestre Kardašijan i Džener

- Kloi je najjača devojka koju poznajem, ali nekad najjače devojke koje znate nisu toliko jake sve vreme i ja ne želim da dođe u situaciju da ni sa kim ne razgovara zato što oseća da mora da bude snažna. Ona se oporavlja i oprašta mu uvek zbog deteta - rekla je njena majka Kris Džener. 

Kloi je, kasnije tokom epizode, otkrila da pokušava da se ponaša što normalnije može, zbog ćerke. 

- Tru razgovara sa njim preko video poziva svako veče. Ja ćutim, on priča sa njom. I ona neće nikad osetiti da nešto ne valja. Radila sam ovo ranije, znam kako ću - zaključila je Kardašijanova. 

Kloi Kardašijan, Profimedia
 

Podsetimo, Tristan je u decembru 2021. godine napravio dete Marali Nikols, u vreme kada je bio u vezi sa Kloi. On je priznao šta je uradio, iako je tada pokušavao da se dokaže kao dobar otac i veran partner. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike