Kako je Džidža dobila nadimak? Pevačica otkrila ko ju je prvi tako nazvao i kakvo značenje ima

15.07.2022

21:39

0

Malo je onih koji znaju ovu priču

Kako je Džidža dobila nadimak? Pevačica otkrila ko ju je prvi tako nazvao i kakvo značenje ima
dzidza - Copyright ATAImages/ M.M.

Aleksandra Stojković Džidža temeljno gradi svoju karijeru, ne žuri i bira koje pesme će pevati. Od prvog pojavljivanja poznata je po svom nadimku, a malo je onih koji znaju kako je nastao

Kako je jednom prilikom ispričala, nadimak je dobila od svog oca, čuvenog kompozitora i producenta Dragana Stojkovića Bosanca. Mnogi misle da joj je to umetničko ime, ali je istina drugačija.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Stojković Džidža

 - Tata mi je dao taj nadimak. Džidža je "igračka" na turskom i to mi je nadimak od rođenja. Ljudi misle da mi je to umetničko, scensko ime, ali nije, to je od rođenja i tako je ostalo - ispričala je ona.

Zanimljivo je, inače, da je Džidža samo jednom tokom svoje karijere nastupala u Beogradu, a sada je otkrila i zašto je to tako.

- Ja sam imala samo jedan nastup u Beogradu, na splavu gde sam pozvana zbog pet svojih pesama i to je to. Nisam imala klasičan nastup sa klavijaturistom gde pevam tuđe pesme. Pojavila sam se sa didžejem i imala sam mini koncert u svom gradu i prezahvalna sam ljudima što su me pozvali zbog toga - ispričala je nedavno u emisiji "Grand Magazin", pa dodala:

Printscreen Instagram/ Džidžaofficial
Aleksandra Stojković Džidža

- Ja ne bih to sada da kvarim i zbog toga ne nastupam u Beogradu jer imala sam priliku da imam mini koncert u svom gradu, ovo je moj grad i ja sam srećna zbog toga. Ja sam sišla sa bine, nastavila sa ljudima da se družim, slikala se i otišla kući.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike