Džidža „Zvezde Granda" i ne gleda?! „Poslednjih pet, šest godina ne znam ni ko je pobedio!"

27.02.2022

22:37

0

Ćerka harmonikaša i člana žirija čuvenog talent-šoua nema koga nije iznenadila priznanjem...

Džidža „Zvezde Granda" i ne gleda?! „Poslednjih pet, šest godina ne znam ni ko je pobedio!"
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Stojković Džidža, pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, prisutna je na estradi još otkako je 2013. godine „prošla" i sama kroz talent-šou „Zvezde Granda", gde je njen tata već izvesno vreme jedan od članova žirija. Danas, međutim, nije nimalo upućena o takmičenje - jer joj tata sve prepričava iz epizode u epizodu.

- Drago mi je što je tata u žiriju bez dlake na jeziku. Manje-više ne pratim, jer mi on posle snimanja ispriča šta je bilo. Zadnjih pet, šest godina ne znam pobednike. Gledana je i uvek će biti, dokle god je Dragan u žiriju - izjavila je ona za „Blic", koja se između ostalog i dotakla toga zašto ne voli da razmenjuje savete s tatom, već je na to, kako kaže, prinuđena.

Ko zna gde ću biti za godinu dana...

- Dragan je u fazonu da treba da radim pesme koje su za narod, ja mu kažem da se vremena menjaju. Pritom nisam čist narodnjak, to sam uvek govorila, sada sam se našla u ovom hip–hopu, ko zna gde ću biti za godinu dana. Njemu sve što je kvalitetno odrađeno je okej, da sam mumlala u svojim pesmama i da me ništa nije razumeo, rekao bi mi da ništa ne valja. Bitno je da je dobra dikcija i da je jednostavno, da dam maksimum – istakla je.

 

 

- Najviše se savetujem sa Mihajlom sa kojim radim pesme, sa tatom ne volim, ali moram, to sam prinuđena. Volim prijateljima da pošaljem demo snimak i da čujem šta misle. Bitno je da se sakupi dosta mišljenja - objasnila je, osvrnuvši se, takođe i na trenutnu situaciju na muzičkoj sceni, gde su influenseri i jutjuberi počeli da snimaju pesme.

- Mislim da je i dalje to dokaz da se preko muzike najlakše dolazi do slave i popularnosti. Ako si influenser, budi influenser, šta ima da snimaš pesme. Kao što su starlete jednom snimale pesme, traže vid te popularnosti. Nemam ništa protiv, ali ako se odlučiš za to i imaš kvalitet, onda budi to - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike