Šou reakcija Teodore Džehverović! Tražili joj folk hit usred nastupa - njoj na čelu „sevnulo" da od toga nema ništa (VIDEO)

17.05.2022

20:35

0

Za to vreme, inače, pevačica je izvodila dobro poznatu numeru „Amadeus benda", pa pokazala koliki je profesionalac - jer je zahtev iz publike nije omeo da mirno nastavi dalje

Šou reakcija Teodore Džehverović! Tražili joj folk hit usred nastupa - njoj na čelu „sevnulo" da od toga nema ništa (VIDEO)
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Teodora Džehverović je nedavno održala nastup u jednom klubu koji je, čini se, „do plafona" napunila publikom. Međutim, nižući hitove, pevačica je doživela i neočekivano iznenađenje - da joj traže pesmu koju, po svemu sudeći, ne izvodi.

Sudeći po snimku jednog korisnika TikToka, usred hita „Amadeus benda" koji je pevala, do nje je došla muzička želja - „Vozi me na Pale", inače u izvođenju „Goci benda".

 

Pošto je pročitala šta se od nje traži, najpre se razrogačila, a onda i osmehnula. Ruku kojom je bila odmahnula stavila je zatim na srce pa samo nastavila s pesmom „Lažu te", kao da se ništa nije dogodilo.

Nije poznato da li je ovaj gost ipak uspeo da od nje izmami makar mali deo pesme koju je zatražio. Prema tome kako je Džehverovićeva odreagovala, s druge strane, slobodno se može verovati da do tako nečeg nije došlo, te da folk i nije njen fah.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike