Bekutin sin ponovo ide pred oltar! Pevačica im dala blagoslov: Sve o Nišlijki koja ga je oborila s nogu!

14.07.2022

16:12

1

Igor je, inače, prethodni brak okončao 2006. godine

Bekutin sin ponovo ide pred oltar! Pevačica im dala blagoslov: Sve o Nišlijki koja ga je oborila s nogu!
Copyright Ana Bekuta, Antonio Ahel/ATAImages

Igor Polić, sin Ane Bekute, rešio je da drugi put „stane na ludi kamen"! Pevačica se svojevremeno protivila njegovom zazvodu s nekadašnjom ženom, svesna koliko je važno održati porodicu na okupu i, prema tadašnjim medijskim napisima - uradila je sve što je u njenoj moći samo da joj se snaja i naslednik pomire.

Njih dve su bile u veoma dobrim odnosima i bile su jedna drugoj velika podrška. Međutim, taj brak je ipak okončan 2006. godine, znaju njegovi najbliži, napominje „Lepa i srećna", a kasnije, njegovo srce je osvojila izvesna Tamara Videnović iz Niša.

Ljubav na prvi pogled

Njihov susret bio je sudbinski - ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je reč o pravim i istinskim emocijama, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - ispričao je izvor vrlo blizak Bekutinoj porodici za pomenute medije, pa dodao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

- Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću - zaključio je insajder.

Podsetimo, Polićev sin iz prvog braka ima 25 godina, dok mu je ćerka tri godine mlađa.

Polić s Bekutom i Milutinom Mrkonjićem Instagram printscreen/anabekuta1
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike