Ana Bekuta je sa 17 godina rodila sina i dala ga na usvajanje: Danas su skladna porodica, a Igor je prihvatio i Mrku (FOTO)

01.11.2020

15:17 >> 15:08

0

Pevačica je kao mlada dobila vanbračno dete koje je provelo osam i po meseci u domu

Ana Bekuta je sa 17 godina rodila sina i dala ga na usvajanje: Danas su skladna porodica, a Igor je prihvatio i Mrku (FOTO)
Copyright Ana Bekuta, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Bekuta u mladosti je morala da donese tešku odluku kada je sa samo 17 godina, kao gimnazijalka, rodila sina Igora Polića, koji je začet u vanbračnoj vezi.

Naime, zbog pritiska roditelja i straha od reakcije okoline, ona je dete na osam i po meseci ostavila u domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici, nakon čega je došla po njega i odlučila da ga odgaji kao svog.

Sada se njih dvoje često viđaju, a Igor je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je bio u društvu sa Anom i njenim partnerom Milutinom Mrkonjićem, kojeg je, po svemu sudeći prihvatio kao majčinog izabranika.

Foto: Printscreen Instagram/igor.polic

– Posle strašnih unutrašnjih lomova smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što „to” nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – rekla je Ana za Kurir svojevremeno.

PROČITAJTE JOŠ: 

Stoja pazari po Istanbulu specijalitete: Ja kad sam gladna, ja jedem!

Džej o koroni i nastupima: Nema posla, pa sam se ugojio!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike