Sloba Vasić o problemu koji rešava pred vađenje balona iz želuca: Pevač ne krije nezadovoljstvo!

13.07.2022

12:44

0

Operacija, kaže, nikako nije bila za njega jer mu, na kraju, uopšte nije pomogla

Sloba Vasić o problemu koji rešava pred vađenje balona iz želuca: Pevač ne krije nezadovoljstvo!
Sloba Vasić - Copyright Sloba Vasić / printscreen / Instagram

Pevač Sloba Vasić je, umesto operacije smanjenja, imao zahvat postavljanja balona koji je trebalo da mu zatvori jedan deo želuca. Na ovaj način se nadao da će uspeti da poboljša kako svoje zdravlje, tako i da dovede kilažu u red. Međutim, nije baš sve „teklo kao voda".

Odgovarajući na poruke fanova na Instagramu, nedavno je ispričao kako se sprema da ode i izvadi postavljeni balon, da bi ubrzo i u okviru emisije „Puls Srbije" ispričao koliko je u stvari nezadovoljan rezultatima, u potpunosti siguran da mu ništa od ovoga nije ni trebalo.

- Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi je rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smešta hrana - objasnio je Sloba, pa dodao:

- Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene... Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji.

To je, naglašava, razlog zašto je nezadovoljan.

- To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba - zakljulio je Sloba u pomenutoj emisiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike