Sloba Vasić krstio ćerku! Pred veliko slavlje otkrio i koliko je smršao: Sporije mi ide nego Darku Laziću! (FOTO/VIDEO)

16.03.2022

14:33

0

Pevač i njegova supruga organizovali su pravu gozbu za porodicu i prijatelje

Sloba Vasić krstio ćerku! Pred veliko slavlje otkrio i koliko je smršao: Sporije mi ide nego Darku Laziću! (FOTO/VIDEO)
sloba vasić Ivan Mitić (1) - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pevač Sloba Vasić i njegova supruga Jelena danas su krstili ćerkicu Mariju, a tim povodom organizovali su i slavlje u jednom restoranu u Beogradu.

Pred brojnim novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, otkrili su kako su tekle pripreme, da li su strogi roditelji, a pevač je progovorio i o mršavljenju.

- Sve je ona organizovala, ja se nisam puno mešao. Ja sam organizovao muziku, to je moj deo. Biće kolega, svi će po koju pesmu otpevati, a sigurno ću i ja zapevati. Moram da slušam ženu, šta ću (smeh). Pošto je njeno kršteno ime Anđelija, sigurno ću joj posvetiti tu pesmu - rekao je Sloba, pa nastavio:

- Nemamo potrebe da budemo strogi, ona je još uvek mala, tek počinje da priča, da shvata. Juče je napravila prvi korak. Ne znam uspavanke da joj pevam, pevam narodnjake (smeh). Ona je baš tatina ćerka. Ona obožava muziku, kako krene, ona već 2, 3 meseca zaigra, pa rukicama, šou.

Poznato je da je pevač krajem januara ove godine hteo da ide na operaciju želuca kako bi se rešio viška kilograma. Međutim, zbog određenih komplikacija to je odloženo, a njemu je umetnut balon. 

Kako je sada otkrio, mršavljenje mu napreduje sporije nego što je to bio slučaj sa njegovim kolegom Darkom Lazićem.

- Imamo razloga za slavlje, svi smo živi i zdravi, a drugo će sve biti. Smršao sam sedam kilograma, nešto to ide malo sporije nego kod Darka koji je imao baš uklanjanje jednog dela želuca, ali dobro. Ona bi da to ide malo brže, pa i ja bih voleo da smršam za 2 dana 20 kilograma. Ali rekli su mi da treba šest meseci do godinu dana - kaže Sloba i otkriva da li mu supruga pomaže u mršavljenju:

- Supruga pomaže tako što mi brani da jedem (smeh). Sad postim, ne jedem hleb, testenine, te stvari koje goje. Juče sam bio mrtav gladan, prolazimo pored pekare, hteo sam kiflu da kupim, nije mi dala (smeh). 

24sedam/Ivan Mitić
 

Par planira i putovanje sa ćerkom, a na koju egzotičnu destinaciju će se uputiti saznaćete u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike