Sve o intervenciji! Slobi Vasiću su pre nedelju dana ugradili balon u želudac: Priznao da li gladuje

15.02.2022

08:04

1

Pevač je za 24sedam otkrio kako se oseća nakon intervencije, te o čemu mora da vodi računa

Sve o intervenciji! Slobi Vasiću su pre nedelju dana ugradili balon u želudac: Priznao da li gladuje
Sloba Vasić - Copyright Instagram printscreen/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić je pre nedelju dana objavio da je imao operaciju. Tačnije, njemu je ugrađen balon u želudac. Balon se, inače, nosi pola godine i tek zatim bi trebalo da ode i na zahvat smanjenja želuca, na koji se isprva odlučio.

Sloba se sada oglasio za 24sedam, te je otkrio kako se oseća posle operacije.

- Odlično se osećam. Sad sam već i izgubio osećaj da sam i imao intervenciju, moram da priznam. Čak ni ne osećam da imam balon u želucu. Ono što je dobro jeste da mi se smanjio apetit, odnosno ne smem količinski puno da jedem, niti smem - započeo je Sloba za naš portal.

Instagram screenshot / slobavasic_official
 

Pevač je otkrio i šta su ga lekari savetovali, te nam otkrio kako se sada hrani.

- Prvih nedelju dana sam jeo samo tečnu hranu. Sada, pa u naredne dve nedelje smem da jedem kašastu i mekšu hranu, a tek posle toga počinje normalna ishrana - kaže Sloba i dodaje:

- Naravno, to takođe podrazumeva da ta hrana bude "mekša", kao i da to ništa nije premasno, preslatko i tome slično. Moram da vodim računa. 

24sedam/M.G.
 

Kako ističe, on i ne oseća toliko glad.

- Iskreno, kako kod, ali u većini vremena ne osećam glad. Naravno, pojavi se period i kad ogladnim (smeh), ali mislim da je to zato što sam tek odradio intervenciju. Kroz par dana, verujem, neću uopšte osećati glad - zaključio je Sloba za 24sedam.

Podsetimo, pevač je krajem januara trebao da ima operaciju smanjenja želuca. Međutim, nakon pregleda, lekari su detaljnim analizama utvrdili da Vasić ne sme trenutno da ide na ovu operaciju, te je tada dogovoreno da mu ugrade balon u želudac, kako bi skinuo višak kilograma koji je potreban.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike