Neobična rođendanska čestitka Slobi Radanoviću od žene i njene dece: Oko jednog smo se složili! (FOTO)

20.06.2022

10:38

1

Pevač je 32. dočekao u najlepšem okruženju

Neobična rođendanska čestitka Slobi Radanoviću od žene i njene dece: Oko jednog smo se složili! (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sloba Radanović danas, 20. juna, proslavlja 32. rođendan, a dočekao ga je - u krugu prijatelja i porodice, uz čak dve torte. Supruga Jelena mu je sa decom uputila i jednu neobičnu čestitku, što ga je zasigurno obradovalo, uzimajući u obzir da su se složili tek oko jednog.

- Početak moje čestitke: „Tvoje srce je zlatno..." Početak dečije čestitke: „Brapice najjači si na svetu, niko ti ne može ništa" - pisala je ona na Instagramu, uz emotikon smeha do suza.

- Složili smo se oko... Slobo care, srećan ti rođendan - zaključila je uz crveno srce na pomenutoj društvenoj mreži.

Prema njenim daljim objavama, jasno da se pevač i dobro počastio slatkišima kojim su ga, pošto je oduvao svećice, gosti i umazali. Nešto zatim, otkrila je Jelena, Sloba je zaspao s jednim od njenih sinova na kauču.

Podsetimo, Slobodan Radanović je rođen 20. juna 1990. godineu Zrenjaninu. U ovom gradu je završio i elektrotehničku-građevinsku školu, a zatim studije arhitekture u Novom Sadu, prema njegovim biografskim detaljima, međutim kako je još odmalena zavoleo muziku - ubrzo po upisivanju studija je počeo time da se bavi.

Posle „Zvezda Granda", godine 2014. započeo je učešće u „Pinkovim zvezdama", te izašao iz tog takmičenja kao trećeplasirani. Prvu pesmu snimio je 2015, a u pitanju je „Bure baruta".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike