Severina priznala da je bila u policiji: Nakon prijave, pevačica otkrila šta stoji iza svega

03.05.2022

11:20

0

Kako kaže, uvek se rado ispriča sa organima reda

Severina priznala da je bila u policiji: Nakon prijave, pevačica otkrila šta stoji iza svega
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Centar za Socijalni rad na Maksimiru u Hrvatskoj sredinom aprila podneo je prijavu protiv pevačice Severine Vučković za remećenje javnog reda i mira.

Severina je, prema prijavi, vređala i omalovažavala službenicu Centra za socijalni rad, a pevačica je sada prvi put javno progovorila o tome priznajući da je bila u policiji na razgovoru ovim povodom.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jedino tačno je da sam bila u policiji jer sam navodno "vređala službenu osobu". Prijave još nema, koliko ja znam, a valjda bih znala. Bila sam u Javnom tužilaštvu jer su me prijavile bivša upravnica one Poliklinike i aktuelna direktorka one škole koja će decu upisivati bez prijemnog. Ja uvek uredno odem, popričam sa organima reda, zahvale se oni meni, zahvalim se ja njima, kažu mi da sam dosta ekstenzivna u svojim iskazima i to je to - kazala je Severina u intervjuu za hrvatsku Gloriju i time potvrdila da je incidenta bilo.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Zagrebačka policija izdala je saopštenje u kom je objasnila šta se dogodilo.

- Obaveštavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili kriminalističko istraživanje nad pedesetogodišnjakinjom, zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlene Centra za socijalni rad Zagreb, pa će optužni predlog biti podnet Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - obavestili su iz zagrebačke Policijske uprave medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike