Shvatio sam da se razlikujem od drugih: Albino o odrastanju i činjenici da je poseban

11.07.2022

17:59

0

Roditelji mu nikada nisu dozvolili da se oseća kao albino

Shvatio sam da se razlikujem od drugih: Albino o odrastanju i činjenici da je poseban
Albino - Copyright ATAImages/ M.S.

Muzičar Albino doživeo je veliku popularnost zahvaljujući pesmi „Šećeru“, koju je radio sa Milicom Pavlović. Ova numera je za kratko vreme postala veliki hit, a širokim narodnim masama je zapao za oko Albino - momak svetle puti i neobičnog glasa.

Osim jedinstvenog muzičkog stila, ovaj mladić je poseban i po tome što je albino. To je saznao tek u tinejdžerskim godinama i nikada na to nije gledao kao nedostatak, već kao dar. 

ATAImages/ G.G.
Albino

 

- Bilo je to kroz odrastanje, vidim ja da imam svetliji ten da ne mogu da idem na sunce, a drugi da imaju boju. Imao sam sreću da mi moji roditelji nikad nisu dali do znanja da sam ja albino, to sam shvatio tek u srednjoj školi - kazao je Albinu u intervjuu za „Grand Online“. 

Podsetimo, Albino je imao priliku da sarađuje i sa brojnim imenima javne scene, a nedavno je za 24sedam priznao da nije ni slutio da će duetska pesma sa Milicom imati ovakav uspeh. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Milica Pavlović

 

- Milica se meni javila na Instagramu. Skontali smo se, došla je u moj studio i poslušali smo pesme i dogovorili se. Odlična je kao saradnik, stvarno je profi i dupla je lavica. Naša pesma je ostala veliki hit i sve ide u pravom smeru - priča Albino.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike