Albino posle vrtoglavog uspeha duetske pesme sa Milicom Pavlović: Nisam mislio da je naša saradnja realna! (VIDEO)

27.06.2022

17:08

0

Pevač je pred kamerama 24sedam govorio i o saradnji sa ostalim izvođačima, pa otkrio koji svoj dečački san je uspeo da ostvari

Albino posle vrtoglavog uspeha duetske pesme sa Milicom Pavlović: Nisam mislio da je naša saradnja realna! (VIDEO)
grand_specijal_27042022_0016 - Copyright ATAImages/ G.G.

Mladi reper i autor Stjepan Jelica poznatiji kao Albino, doživeo je veliki uspeh sa duetskom pesmom koju je otpevao sa Milicom Pavlović, a koju i potpisuje. Kako kaže, bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njom, a otkrio je i kako su stupili u kontakt.

- Milica se meni javila na Instagramu. Skontali smo se, došla je u moj studio i poslušali smo pesme i dogovorili se. Odlična je kao saradnik, stvarno je profi i dupla je lavica. Naša pesma je ostala veliki hit i sve ide u pravom smeru - priča Albino i osvrće se na saradnju sa Edom Majkom, što mu je bio jedan od dečačkih snova.

Printscreen Youtube/ Senorita Music
Albino i MIlica Pavlović, kadar iz spota za pesmu "Šećeru"

- To mi je bio dečački san. Jedan period sam slušao samo rep muziku, posebno njega, tako da mi je bilo baš dragp. Imao sam svega 17 godina. Posle te saradnje se nismo čuli, ali naravno da bih voleo da obnovimo kontakt. Mislim da će i biti prilike, sve ide spontano, ne volim da nešto potenciram.

Osim sa Milicom, Albino je sarađivao i sa još jednom našom poznatom pevačicom, Editom Aradinović.

- Edita i ja još uvek nismo zaokružili ni jedan zajednički projekat, ali volimo istu muziku i imamo istu emociju i mislim da ćemo sarađivati.

ATAImages/ M.S.
Albino

Pevač je pred našim kamerama otkrio i da bi voleo da sarađuje sa Acom Pejovićem kao i Sašom Matićem.

 - Možda sa još nekim, to se nikad ne zna šta se može desiti. Ni pre Milice mi nikad ne bi palo na pamet da ćemo sarađivati, pa se desilo. Nisam mislio da je to realno - kaže nam Albino, a o čemu još zanimljivom je govorio pred našim kamerama, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike