„To sigurno radim već 15 godina, ali Viktorija nikako da se navikne!" Bekam otkrio šta žena ne podnosi kod njega!

12.06.2022

05:50

0

U braku su i više od dve decenije, ali preko izvesnih stvari ne prelaze

„To sigurno radim već 15 godina, ali Viktorija nikako da se navikne!" Bekam otkrio šta žena ne podnosi kod njega!
Dejvid Bekam i Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Odgovarajući i na pitanja fanova tokom razgovora s nekadašnjim kolegom Garijem Nevilom u okviru „Overlap-a", proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam otkrio je šta supruga Viktorija ne možeda da ponese kod njega. Par, inače, važi za jedan od najskladnijih sa strane javne scene, pa je mnoge zanimalo da li postoji nešto sitno što ih s vremena na vreme „stavi na test".

- Imam ovo... (nakašljao se, da „pročisti grlo") To baš ne voli, a uvek sam to radio. Ima sigurno 15 godina, ali nikako da se navikne - otkio je on, pa se zatim dotakao i njenih mana.

- Mora da postoji još nekoliko stvari koje ne podnosi kod mene. Na primer, evo, ja sam baš čistunac, a ona nije - „udario je u čelo" tada on.

David je takođe ispričao i kako supruga nikada nije uticala na njegov stil, iako su mnogi oni koji su verovali da je nekadašnja Poš Spajs „glavni krivac" za sve njegove promene.

- Da, ljudi su to uvek mislili. Isti je slučaj i sa mojim brojnim frizurama, tetovažama... Ali ja sam uvek sam odlučivao o takvim stvarima. Voleo sam naše kožne autfite ili teksas od glave do pete. Modu, generalno, volim - naglasio je on.

„Versace" izdanje para sa dočeka Nove godine 1999, u Mančesteru, Profimedia
 

Podsetimo, Viktorija i Dejvid su se venčali 1999. godine, 4. jula. Verili su se u januaru, godinu dana ranije. Kada su jedno drugom izgovarali sudbonosno „da", sin Bruklin je bio star četiri meseca. Na ceremoniji venčanja, on im je „nosio" prstenje.

Viktorija je na glavi imala tijaru koju je dizajnirao Slim Baret u obliku krune, od 18-okaratnog zlata. Nosila je „Vera Wang" gotovo balsku haljinu boje šampanjca. Par se kasnije za žurku i tortu presvukao u ljubičasto - a posle su samo nastavili da se igraju s modom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike