Nova gospođa Bekam baš potkačila staru: Nastala velika drama zbog prozivki posle svadbe od tri miliona dolara!

26.06.2022

05:55

0

Ona je objasnila kako se Bruklin često konsultuje s njenim ocem kada je posao u pitanju i napominje da joj se to izuzetno dopada

Nova gospođa Bekam baš potkačila staru: Nastala velika drama zbog prozivki posle svadbe od tri miliona dolara!
profimedia-0542055383 - Copyright Profimedia

Porodica Bekam svakako privlači veliku pažnju javnosti, a tako je bilo i kada je mladi Bruklin rešio da „stane na ludi kamen" sa Nikolom Pelc. Iako je medijima bio strogo zabranjen pristup, još na sam dan vančanja od tri miliona dolara isplivale su brojne paparaco fotografije, kao i brojni detalji veselja. 

Malo nakon papreno skupe „žurke", međutim, harmonija koju plasiraju za fanove značajno je poljuljana zbog izjave nove gospođe Bekam, koja je sudeći po napisima „Mirror-a", potkačila staru, kao i njenog muža, proslavljenog fudbalera Dejvida. Nikola (27) je, naime, u intervjuu za „Tatler Magazine" ispričala kako je njen suprug „postao čovek tek kada je presekao i rešio da više ne udovoljava okolini baveći se stvarima koje ga ne interesuju". 

Viktorija i Dejvid Bekam Profimedia
 

Podsetimo, Bruklin se, pre nego što se „zavukao u kuhinju" bavio fotografijom. Prema Nikolinim rečima, dugo ga je mučio pritisak zbog toga, jer „nikako da se proslavi, kao sin nekadašnje pop dive i dizajnerke, te fudbalera". Ne spominjući imena konkretno, rekla je:

- Bio je pod konstantnim pritiskom okoline, gledao je kako svima da udovolji, a nije voleo to čime se bavio. Bruklin sada uživa u svojim šouovima, u poslu uopšte i to je baš super. Često se konsultuje s mojim ocem preko telefona (milionerom, biznismenom Nelsonom Pelcom). Drago mi je da „kod njega peče zanat". 

Tako - nastala je opšta pometnja i ponovo su krenula da kolaju šuškanja o tome kako se Viktorija i Nikola u stvari ne podnose, iako se ni jedna, a ni druga, nisu javno oglašavale o njihovom navodno zategnutom odnosu.

Bruklin Bekam Profimedia
 

Inače, ovo je i te kako podiglo prašinu i posle brojnih kritika koje su pristigle na Bruklinovo ime pošto nije „nahvalio Viktoriju za Dan majki na društvenim mrežama". Sa druge strane, par je i dalje prilično blizak sa svim članovima porodica.

Poš Spajs je, međutim, poslednji put viđena sa njima u jednom restoranu u Beverli Hilsu, na ručku prošlog meseca. 

Takođe, Nikola i Bruklin su se venčali u aprilu, ali je selidba za Britaniju i dalje pod velikim znakom pitanja. 

- Rekla bih ne, ali nikad se ne zna... Svakako, volim što sam blizu mojih - zaključila je ona za „Tatler", pošto su je upitali da li bi živela u Londonu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike