Pokušao je da me siluje, a njegova žena Niki Minaž mi je nudila novac da o tome ćutim: Poznati par na tapetu!

15.08.2021

06:10 >> 06:18

0

Žena kojoj je sada 43, kao tinejdžerka je, tvrdi, doživela pravi pakao s Kenetom Petijem, od kog i danas ne može da pobegne

Pokušao je da me siluje, a njegova žena Niki Minaž mi je nudila novac da o tome ćutim: Poznati par na tapetu!
Copyright Niki Minaž i Kenet Peti Profimedia

Žena koja je tvrdila da je Kenet Peti pokušao da je siluje 1994. godine, sada je tužila kako njega, tako i njegovu suprugu, poznatu reperku Niki Minaž zbog maltretiranja. Par joj je, prenose strani mediji, „napravio pakao od života ne bi li povukla reč”, iako je on već odslužio četiri i po godine pošto je priznao šta je pokušao da uradi, u tom trenutku, tinejdžerki.

Ona sada ima 43, a Peti je, podsećanja radi, protekle godine ponovo završio iza rešetaka pošto se nije bio registrovao kao sek*ualni napasnik – a to mu je bila obaveza.

Pročitajte još:

U podnetoj tužbi, sa druge strane, nesrećna žena objašnjava kako joj je Minaž pre svega ponudila put u Los Anđeles, kao i njenoj porodici, „sa namerom da porazgovaraju o tome kako da joj dalje pomogne”. Zatim, htela je i „da je plati 500.000 dolara samo da ne dira Keneta”.

– Važno mi je, kao ženi koja se obraća drugoj, da znaš da se ovo desilo – navodi se da je rekla zvezdi po pitanju napastvovanja, međutim, to nije baš urodilo plodom.

Sve njene ponude je dugo i oštro odbijala, ali pozivi i neželjene posete postajale su sve češće. Zbog Niki i njenog supruga, istakla je dalje, postala je depresivna, paranoična, non-stop se selila, ali „od njih joj nije bilo spasa” pa je zato odlučila da se obrati nadležnima za pomoć. Tužila ih je, zaključuje se u „BBC”, zato što se sve vreme krije i ne može da živi normalno, te iz straha šta bi mogli sledeće da urade samo zato što je progovorila o svemu što joj se desilo, a oni bi „da to nestane”.

Niki Minaž Profimedia

S druge strane, zastupnici Niki Minaž nisu se oglašavali za medije po ovom pitanju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike