Niki Minaž: Tek kada sam postala majka shvatila sam šta znači biti srećan

03.01.2021

07:31 >> 07:36

0

Atraktivna pevačica poželela je svojim fanovima srećnu 2021. godinu nizom fotografija svog nasldnika, ističući da nikad pre zadovoljnija u životu nije bil

Niki Minaž: Tek kada sam postala majka shvatila sam šta znači biti srećan
Copyright Niki Minaž Profimedia

Niki Minaž ističe da nikad nije bila srećnija nego sada, otkako je postala majka. Roditeljstvo joj je u život, priznaje, donelo neverovatnu dozu zadovoljstva, a prema njenim rečima ,,to je i najbolji posao koji joj je ikada naleteo”.

Pročitajte još:

– Srećna vam svima Nova godina i hvala na velikoj podršci koju mi pružate u ova teška vremena. Majčinstvo je za mene najbolji posao koji mi je ikada ,,naleteo” u životu, pa šaljem i puno ljubavi svim ženama koje su ostale u drugom stanju i postale majke u jeku pandemije – poručila je putem Instagrama Niki, koja se na ovoj društvenoj mreži posebno zahvalila svom nasledniku ,,koji je baš nju izabrao za majku”.

Dečak je za niz fotografija koje je pevačica napravila nosio nekoliko skupocenih odevnih kombinacija, ali njeni fanovi uopšte na to nisu obraćali pažnju, već ih samo oboje obasipali kompimntima i lepim željama za budućnost.

– Hvala ti što si me izabrao, da baš tebi budem mama – napisala je ona uz objavu nazivajući, kao po običaju, sina ,,Papa Bear”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike