Džesi Džej tvrdnjama o nastanku hita „Bang Bang" isprovocirala Niki Minaž: Draga, pa nije bilo baš tako! (FOTO)

07.08.2021

18:44 >> 19:35

0

Reperka je istakla kako su je u stvari i pozvali i platili za učešće, čim je saznala koja se priča prepričava

Džesi Džej tvrdnjama o nastanku hita „Bang Bang" isprovocirala Niki Minaž: Draga, pa nije bilo baš tako! (FOTO)
Copyright Niki Minaž Pofimedia

Džesi Džej je nedavno u jednom intervjuu ispričala priču o tome kako je nastala čuvena „Bang Bang” koju izvodi zajedno s Arijanom Grande i Niki Minaž. Iako nije mislila ništa loše, ubrzo za razgovorom s „Glamour-om” na njeno ime stigao je tvit u kom piše – da nije baš sve onako kako se ona seća da je bilo. Naime, poznata reperka skrenula joj je pažnju da nije „sama tražila da im se pridruži”, kao što je Džesi tvrdila, a onda i dodala – da ni ona ne misli ništa loše i to uz emotikon poljupca, kako se ne bi „digla dževa” među fanovima kako jedne, tako i druge muzičarke.

Pročitajte još:

– Maks Martin je napisao „Bang Bang” i Arijana ju je pustila, a onda i ja. Dopala mi se odmah, kao i njoj. Onda sam rekla: „A što je mi ne bismo snimile zajedno?” Tako je počelo. Zatim, Niki ju je pustila u studiju i rekla: „Mogla bih da uskočim u ovo”. Nije da smo je mi nešto molile, sama je htela. Nikada neću zaboraviti to. Bila sam u svojoj sobi i sedela sam na ivici kreveta. Pustila sam pesmu, držala telefon u ruci a gledala u pod i sve o čemu sam mogla da razmišljam je: „Kako sam ovo j*beno zabola?” Osećala sam se kao šampion – prisećala se bila Džesi, a Niki je to očito prilično isprovociralo.  

– Draga, nije bilo baš tako, da sam ja čula pesmu i tražila da se pridružim. Kuća me je pitala da l bih i za to sam onda bila i plaćena. Kako bih inače čula pesmu, da mi je oni nisu dali? Šta sam ja, radar za neobjavljene pesme? Ovo je još neko rekao skoro… Morate da prestanete s tim. Volim te – napisala joj je na Tviteru Niki, uz link teksta koji je izmamio njen odgovor.

Niki Minaž Twitter screenshot

Pošto se jedan fan očigledno složio s njom, rešila je da ponovi da zaista nije mislila ništa loše. Sve što je htela je „da postavi stvari na svoje mesto”.

– Najgora stvar od svega je to što me, na primer, niko živi nije pitao da tako „uskočim” u „Like a dude” (veliki hit Džesi Džej). A poludela sam za njom čim sam je čula. Radila sam neke promocije po Britaniji, čula sam je na radiju, a Parker iz mog tima je jedan od teksotpisaca. To bih tako prihvatila… – otkrila je reperka.

Džesi Džej još uvek nije odgovarala na ove tvitove.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike