Džulija Roberts i Danijel Moder proslavili 20 godina braka! Sve puca od poljubaca: Ovo je bila ljubav na prvi pogled! (FOTO)

06.07.2022

20:26

0

On je bio u braku kada su se upoznali, a njegova majka je bila jedina osoba koja ih je podržala

Džulija Roberts i Danijel Moder proslavili 20 godina braka! Sve puca od poljubaca: Ovo je bila ljubav na prvi pogled! (FOTO)
profimedia-0282720082 - Copyright Profimedia

Džulija Roberts i Danijel Moder proslavili su 20 godina braka, a tim povodom je glumica i objavila fotografiju strasnog poljupca na društvenoj mreži Instagram poručivši:

- Ne mogu da prestanem da se osmehujem, niti da te ljubim.

Džulija roberts Instagram screenshot / juliaroberts
 

Ona je, inače, voljenog snimatelja upoznala na setu filma „Mexican" 2000. godine. On je tada još uvek bio u braku s vizažistom Verom Stejmberg, a ona u vezi s Bendžaminom Bretom.

- Odmah sam se zaljubila u njega i htela da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu i znala sam da ću danas-sutra zbog toga biti u problemu - rekla je ona prisećajući se njihovog početka, prenosili su strani mediji.

Njegova porodica, zatim, nije prihvatala njihovu ljubav i otvoreno su krivili Robertsovu za krah njegovog braka. Jedina ih je njegova majka podržala, Pati, ističući kako je „život suviše kratak da bi bilo kome sudila".

Venčali su se početkom juna 2002. godine na Džulijinom ranču u Novom Meksiku. Glumica tamo ima i malu kapelu. Zvali su oko 50 ljudi, među kojima su bili Džordž Kluni i Brus Vilis.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike