Posle Kodija Simpsona, ponovo srećna u ljubavi! Majli Sajrus osvojila srce mlađeg bubnjara

09.01.2022

12:02

0

Autor: Marija Mitić

Par je viđen zajedno u Majamiju, u bekstejdžu na pevačicinim probama za novogodišnju emisiju koju je vodila

Posle Kodija Simpsona, ponovo srećna u ljubavi! Majli Sajrus osvojila srce mlađeg bubnjara
profimedia-0641299038 - Copyright Profimedia

Pevačica Majli Sajrus pronašla je sreću kraj šest godina mlađeg bubnjara Maksa Moranda. Ova vest dospela je u medije nakon što je mladi par viđen zajedno u Majamiju, u bekstejdžu na Majlinim probama za novogodišnju emisiju koju je vodila.

 - Srećni su jer ih muzika povezuje. Divno se druže, a imaju i zajedničke prijatelje - otkrio je izvor blizak paru za E! i dodao:

Profimedia
 

- Maks je bio u bekstejdžu s Majli i Petom na probama za Novu godinu i snimao se zabavljajući se s njima - rekao je izvor, te je neosporno da mlađani bubnjar pevačici daje podršku u svakom trenutku. 

Nagađanja o njihovoj vezi počela su još kada su se Majli i Maks pojavili zajedno na Gučijevoj reviji "Love Parade" u Holivudu, kada su izgledali vrlo srećni i zaljubljeni. Tada su pozirali zajedno prisutnim fotoreporterima, dok im osmeh nije silazio sa lica.

Podsećanja radi, slavna pevačica, glumica i tekstopisac Majli Sajrus bila je dve godine u braku sa Lijamom Hemsvortom, a nakon razvoda je, u oktobru 2019. godine uplovila u vezu sa Kodijem Simpsonom. Pevačica i Kodi su ostali u prijateljskim odnosima nakon što su raskinuli u avgustu 2020. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike