Cveće, ljubavna pisma i donji veš su sada prošlost? Pevač usred nastupa „dobio" kikiriki i to u glavu!

06.07.2022

05:55

0

Sve se odvilo u jednoj kući i tokom proslave punoletstva - ni u najluđim snovima se nije nadao ovakvoj drami

Cveće, ljubavna pisma i donji veš su sada prošlost? Pevač usred nastupa „dobio" kikiriki i to u glavu!
profimedia-0632185123 - Copyright Profimedia

Nekadašnja zvezda „Iks faktora" Oli Murs ispričao je kako su ga jednom prilikom tokom nastupa iz publike gađali kikirikijem i da ga je to toliko iznenadilo, da je morao da prekine šou ne bi li shvatio šta se dogodilo. Pevači i muzičari su jedno vreme često tako dobijali cveće, ljubavna pisma, plišane igračke... I sam je jednom doživeo da mu neko od fanova baci donji veš na scenu.

Tako je bilo kada je nastupao sa ni manje, a ni više, nego Tomom Džounsom. Zatim, sa sastavom „One Direction" dobio je nekoliko mobilnih telefona ne bi li napravio „selfi", pasoše, karmine. Međutim, kikiriki i to u kući - nije mogao ni da sanja.

- Bolelo je. Pevao sam na jednom osamnaestom rođendanu. Posle četvrte, pete pesme, kikiriki je počeo da leti svuda oko mene. Ne dešava mi se često da se zbunim, izgubim, iznerviram se toliko da se to vidi... Ali sam na ovo morao da odreagujem - prisetio se on za „Heart Bingo", prenose strani mediji.

- Pevao sam u gotovo potpunom mraku u jednom trenutku, pa nisam znao isprva šta se dešava. Jedan me je pogodio pravo u čelo. Ostao sam u šoku, a onda sam i prekinuo nastup. Pitao sam ko je to uradio, ali ništa... - zaključio je on, koji trenutno zbog zdravstvene situacije nije ni u mogućnosti da nastupa po planu.

Oli Murs Profimedia
 

Podsetimo, pevač se oporavlja od povrede meniskusa kolena, prenosi „Mirror". Protekle godine je skačući po bini „čuo da je nešto puklo", a zatim je i zaglavio u bolnici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike