Često se pisalo da se JK i Tošić razvode, ona sve demantovala, a sada je isplivala mračna strana njihovog odnosa

07.01.2022

14:34

5

Pevačica je često govorila kako je zbog posla često razdvojena od supruga, te da imaju nesuglasice, kao i svi drugi

Često se pisalo da se JK i Tošić razvode, ona sve demantovala, a sada je isplivala mračna strana njihovog odnosa
piksi_27052018_00145 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U domaćim medijima je odjeknula vest da je pevačica Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, jer ju je on navodno ošamario i tom prilikom joj kako se piše, naneo posekotinu na desnoj strani lica. 

Ovo nije prvi skandal pevačice i fudbalera. Još u martu 2020. godine Karleuša je navodno prijavila Tošića da ju je tukao, a potom se na Instagramu oglasila i demantovala da je muž fizički nasrnuo na nju, ne želeći u javnosti da daje lošu sliku o svom braku.

24sedam/Goran Sivački/ATA Images
Jelena Karleuša, Duško Tošić

 

Osim toga, često se pisalo da se par razvodi i da imaju brojne nesuglasice u braku, ali je Jelena to do sada uspevala da demantuje, govoreći da zbog prirode posla kojim se bave često razdvojeni, te da imaju nesuglasice kao i svi drugi parovi. 

Inače, njihova poslednja zajednička fotografija u javnosti pojavila se prošle godine u januaru za Tošićev 36. rođendan, kada su oboje bili srećni i nasmejani. Šest meseci kasnije, fudbaler se pojavio na Jeleninom nastupu u srpskoj prestonici i od tada više nisu viđani zajedno. 

Podsetimo, policija je izašla na uviđaj i tokom današnjeg popodneva posetila porodičnu vilu na Dedinju. Prema navodima Kurir.rs, dežurni zamenik Prvog osnovnog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Tošićem i svedocima koji su bili očevici svega što se dogodilo, nakon čega će biti izvršena procena rizika o evntualnom nasilju u porodici. Kako se navodi, pevačica nije želela da daje bilo kakve izjave, te će zbog toga oboje biti saslušani u stanici. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Duško Tošić

 

Dežurna policijska služba je provela nešto više od sat vremena u porodičnoj vili Duška i Jelene. Nakon obavljenog razgovora, ni jedno ni drugo nisu napustili objekat, te za sada nema informacija o ovom slučaju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike