Treći je u redu za britanski presto, ali i princ Džordž se bavi poljoprivredom: Kejt Midlton otkrila šta njen stariji sin radi na imanju

05.07.2022

07:30

0

Letnji raspust za njega može biti i te kako aktivan

Treći je u redu za britanski presto, ali i princ Džordž se bavi poljoprivredom: Kejt Midlton otkrila šta njen stariji sin radi na imanju
profimedia-0647363217 - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton leto će provesti sa svojom decom. Princ Džordž i princeza Šarlot završili su svoje školske obaveze, a vrtić princa Luja se zatvara 6. jula, te će od tada svi biti na okupu. Ali, leto neće provesti samo u igranju.

Posle gustog rasporeda i proslavljanja kraljičinog Platinastog jubileja, Vilijam i Kejt se nesumnjivo raduju opuštajućem vremenu sa decom koje će verovatno provesti u svom domu u Norfolku, a upravo tamo princ Džordž obavlja iznenađujuć posao.

Paul Edwards/Pool Photo via AP
Princ Vilijam i Kejt Midlton

Tokom njihove posete farmi koza u Velsu, Kejt je otkrila kako osmogodišnji Džordž pomaže oko imanja. Kada je princ Vilijam pitao vlasnike farme o robotu za čišćenje silaže koji se nalazio u jednoj od njihovih štala, objasnili su da su ga koristili za premeštanje hrane, što je Kejt navelo da otkrije: “To je bio Džordžov posao na raspustu.”

 

 

Princ Vilijam je ranije govorio o uključivanju dece u poljoprivredu, a jednom prilikom su pomagali da se isporuče jagnjad, što se Džordžu takođe dopalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike