Presuda bi mogla biti poništena?! Drama Amber Herd i Džonija Depa se nastavlja, ovo može da izvuče glumicu iz problema

04.07.2022

15:19

0

Ukoliko se dokaže da je napravljena greška, sve bi moglo ponovo da se vrati na sud

Presuda bi mogla biti poništena?! Drama Amber Herd i Džonija Depa se nastavlja, ovo može da izvuče glumicu iz problema
Profimedia

Pravni tim Amber Herd uložio je žalbu na presudu koja je iznesena na suđenju sa njenim bivšim mužem Džonijem Depom. Oni traže da presuda bude poništena, a za to su naveli niz razloga.

Kako prenose strani mediji, advokati Herdove smatraju da Džoni Dep i njegov pravni tim nisu podneli dovoljno dokaza koji bi išli u prilog tome da ga je njen članak koštao uloga u filmovima.

Profimedia
Amber Herd

Oni su, takođe, naglasili da ona nikada nije imenovala Depa u tekstu. Međutim, kec u rukavu bi im mogao biti jedan porotnik.

Kako se navodi, pravni tim Amber Herd tvrdi da porotnik broj 15, koji je pozvan na sud i osoba koja se pojavila nisu iste. Navodno je u papirima pisalo da je porotnik rođen 1945. godine, ali advokati tvrde da je osoba koja se pojavila u sudu mnogo mlađa.

Ukoliko se utvrdi da to nije osoba koja je trebalo da učestvuje u poroti i da sud nije izvršio svoju dužnost provere, ovo bi mogao biti valjan razlog da se presuda odbaci!

Profimedia
Džoni Dep

Podsetimo, iako je presuđeno da Dep dobije 15 miliona dolara - 10 miliona nadoknade štete i 5 miliona kaznene štete, državni zakon ograničava kaznenu odštetu na 350.000 dolara. Samim tim, Džoni bi od Amber mogao da dobije 10,35 miliona. Međutim, kako je i Amber dobila odštetu u iznosu od dva miliona dolara, kad se sve sabere i oduzme, ona bi Džoniju trebalo na kraju da isplati 8,35 miliona.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti