Presuda bi mogla biti poništena?! Drama Amber Herd i Džonija Depa se nastavlja, ovo može da izvuče glumicu iz problema

04.07.2022

13:19

0

Ukoliko se dokaže da je napravljena greška, sve bi moglo ponovo da se vrati na sud

Presuda bi mogla biti poništena?! Drama Amber Herd i Džonija Depa se nastavlja, ovo može da izvuče glumicu iz problema
profimedia-0692416488 - Copyright Profimedia

Pravni tim Amber Herd uložio je žalbu na presudu koja je iznesena na suđenju sa njenim bivšim mužem Džonijem Depom. Oni traže da presuda bude poništena, a za to su naveli niz razloga.

Kako prenose strani mediji, advokati Herdove smatraju da Džoni Dep i njegov pravni tim nisu podneli dovoljno dokaza koji bi išli u prilog tome da ga je njen članak koštao uloga u filmovima.

Profimedia
Amber Herd

Oni su, takođe, naglasili da ona nikada nije imenovala Depa u tekstu. Međutim, kec u rukavu bi im mogao biti jedan porotnik.

Kako se navodi, pravni tim Amber Herd tvrdi da porotnik broj 15, koji je pozvan na sud i osoba koja se pojavila nisu iste. Navodno je u papirima pisalo da je porotnik rođen 1945. godine, ali advokati tvrde da je osoba koja se pojavila u sudu mnogo mlađa.

Ukoliko se utvrdi da to nije osoba koja je trebalo da učestvuje u poroti i da sud nije izvršio svoju dužnost provere, ovo bi mogao biti valjan razlog da se presuda odbaci!

Profimedia
Džoni Dep

Podsetimo, iako je presuđeno da Dep dobije 15 miliona dolara - 10 miliona nadoknade štete i 5 miliona kaznene štete, državni zakon ograničava kaznenu odštetu na 350.000 dolara. Samim tim, Džoni bi od Amber mogao da dobije 10,35 miliona. Međutim, kako je i Amber dobila odštetu u iznosu od dva miliona dolara, kad se sve sabere i oduzme, ona bi Džoniju trebalo na kraju da isplati 8,35 miliona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike