Džoni Dep bi mogao da odustane od novca? Neće tražiti milione od Amber, ukoliko ona učini ovo!

08.06.2022

16:53

1

Njegov advokat je izjavio da glumcu u ovom slučaju nije bio bitan novac

Džoni Dep bi mogao da odustane od novca? Neće tražiti milione od Amber, ukoliko ona učini ovo!
Profimedia

Nakon što je završeno suđenje između Džonija Depa i Amber Herd, po njegovoj tužbi za klevetu koju je podneo protiv nje i odneo pobedu, glumac bi mogao odustane od toga da mu bivša isplati novac, ukoliko ona odustane od žalbe.

Naime, iako je presuđeno da Dep dobije 15 miliona dolara - 10 miliona nadoknade štete i 5 miliona kaznene štete, državni zakon ograničava kaznenu odštetu na 350.000 dolara. Samim tim, Džoni bi od Amber mogao da dobije 10,35 miliona. 

Profimedia
 

Međutim, kako je i Amber dobila odštetu u iznosu od dva miliona dolara, kad se sve sabere i oduzme, ona bi Džoniju trebalo na kraju da isplati 8,35 miliona.

Međutim, njegovi advokati su, gostujući u jednoj emisiji, indirektno otkrili da bi on od toga mogao da odustane, ukoliko Amber ne sprovede do kraja svoj plan da podnese žalbu na presudu.

Advokat Ben Ču rekao je da se u slučaju nikada nije radilo o novcu za Depa, ali da ne može da otkrije mnogo više zbog privilegije advokata i klijenta.

Evelyn Hockstein/Pool photo via AP
 

Voditelj je napomenuo da su glumičini advokati rekli da će se žaliti na presudu i da ona nema sredstava da plati presudu.

- Rekli ste da cilj nije bio da se osiromaši gospođa Herd. Da li je moguće da bismo mogli da vidimo nagodbu u kojoj će ona odustati od žalbe u zamenu da gospodin Dep odbije bilo kakvu novčanu odštetu? - upitao je domaćin advokate.

Gospodin Ču je rekao da ne može da govori o svojim privatnim razgovorima sa gospodinom Depom, ali je primetio da je glumac svedočio, a da su advokati rekli u svojim završnim rečima, da se "ovo nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa".

Profimedia
 

- Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to uradio - rekao je Ču.

- Dakle, ne otkrivate nikakve privilegije, ali zvuči kao da je to nešto što bi moglo biti na stolu, ali je na gospođi Herd? - pitao je Stefanopulos.

- Moramo da pazimo šta govorimo, ali radilo se o reputaciji gospodina Depa, o tome se radilo za njega - rekao je Ču.

Advokati su rekli da je Dep bio "prekinut" kada mu je rečeno za presudu.

Profimedia
 

- Kao da je težina sveta skinuta sa njegovih ramena i osećam da je konačno posle šest godina vratio svoj život - rekao je Ču.

Podsetimo, Džoni je na sudu dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti