Amber Herd ponovo poziva Džonija Depa na sud: Hoće da se presuda porote poništi i ima podršku celog tima!

03.07.2022

12:10

0

Zvezda „Akvamena" je rešena da odnese pobedu, kako zna i ume

Amber Herd ponovo poziva Džonija Depa na sud: Hoće da se presuda porote poništi i ima podršku celog tima!
Profimedia

Drama Amber Herd i Džonija Depa se izgleda nastavlja! Glumica je 1. jula u sudu u Virdžiniji i zvanično predala papire, pa zatražila da se prethodno doneta odluka porote poništi i odbaci, ne bi li novo suđenje moglo da počne.

Porota je, inače, prethodnog meseca donela odluku u Depovu korist. Herdovoj je tada naređeno da isplati bivšem suprugu 15 miliona dolara zbog klevete, te „svega što je mu je krenulo nizbrdo otkako je 2018. godine istupila s priznanjem da ju je maltretirao", kao i zbog „spornog članka iz Vašington posta".

Kasnije, istaknuto je da će u pitanju biti 10,35 miliona, a u posebnoj presudi posle njene kontratužbe, Amber je pripala „nagrada" od dva miliona.

Džopni Dep Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
 

Advokatica Ilejn Bredehoft koja ju je branila istakla je kako suma koju njena klijentkinja mora da isplati prevelika, te da „nema dokaza koji bi potkrepili takvu presudu". Žestoko je bila i zamerila Depovom timu, jer se dosta bavio događajima iz 2016. Ostatak žalbe govori o tome kako članak iz „Posta" ne sadrži ime glumca - što je i argument kojim su se više puta služile tokom dramantičnog suđenja koje je svet gledao.

- Uz dužno poštovanje, Herdova zato traži da se odluka porote poništi, te da se započne i novo suđenje - zakljulila je Ilejn, bruje strani mediji.

Sa druge strane, Amber je bila jasna govoreći o tome koliko joj je ova presuda teško pala i koliko joj se protivi u saopštenju koje je izdala malo zatim, prenosi „Ladbible". U istom, istakla je da je razočarana, kao i da i te kako ima čime to potkrepi.

Depov advokat je, međutim, odbacio nedavnu žalbu rekavši za „Courthouse news" da to jeste bilo očekivano, ali da „nema na težini, pa da tome i ne treba davati na značaju", jer nema osnova za tako nešto.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti