Milica Todorović tvrdi da je uvek ona jača polovina! Sad progovorila i o odnosu s Gudeljom: Odmah sam zaigrala!

02.07.2022

12:46

0

Iako je njihov ples mnogima „zapalo za oko" - pevačica tvrdi da tu nema ničeg više do prijateljstva

Milica Todorović tvrdi da je uvek ona jača polovina! Sad progovorila i o odnosu s Gudeljom: Odmah sam zaigrala!
Milica Todorović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milica Todorović od raskida s Petrom Strugarom nije javno spominjala partnere. I sada je slobodna, a kako kaže, ona je ta jača polovina u vezi. Nedavno, međutim, zaintrigirala je odnosom sa Dragim Gudeljom na proslavi rođendana Anastasije Ražnatović.

Ipak, tvrdi ona, njih dvoje nisu ništa više od prijatelja.

Nemanja i Dragi Gudelj kod Anastasije Ražnatović na rođendanu, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Mnogo volim stranu muziku, a to veče je tri sata svirao regeton... Odmah sam prva ustala da igram, prva to radim na svim veseljima i svi smo đuskali. Da sam zaigrala sa bilo kim, isto bi bilo – objasnila je Milica za „Blic“, pa se ubrzo dotakla i susreta sa Goranom Karanom, koji je nakon neuspešnog dozivanja ispod prozora, na specifičan način pokušao da je probudi:

– Bilo je jako lepo, iznenadio me je jer mi je pevao serenadu.

Todorovićeva je, inače, nedavno pred više od 10.000 ljudi sa Zoricom Brunclik izvela „Tri čaše“, a zatim i sama izvela veliki hit s početka svoje karijere, „Uporedi me“. Za sopstveni koncert, međutim, kaže da još uvek nije spremna.

– Naravno da mi se probudila želja, pogotovo što mi je Tašmajdan drag jer sam tu pobedila u „Zvezdama Granda“. Bilo je jako lepo kod Zorice, hvala još jednom Kemišu i njoj na pozivu i ukazanom poverenju. Imala sam ogromnu tremu, valjda su mi se probudili osećaji od pre. Cupkam u mestu, okrećem se, da bih se smirila... Mlađoj sebi bih sada rekla: „Milice, biće teško i čupavo“ – počela je da objašnjava ona, pa je onda dodala kako se prilikom biranja pesme uvek vodi osećajem.

Zorica Brunclik ATAImages/ A.A.
 

– ...Bila mi je ponuđena Sekina pesma „Crnooka“, ali je nisam osetila. Može pesma da bude hit, ali da tebi ništa ne zaigra u stomaku. Nešto mora da te žacne, nema pravila, u tome je draž i lepota muzike. Vodimo se osećajem u životu, nismo mašine i roboti.

„Proći ćeš me ti" je objavila pre oko godinu dana, a sad već kuje planove za dalje.

– Juče sam bila u Bačkoj Palanci kod producenta da bismo završili spot. Nije mi bilo dobro jer je jako daleko. Biće gotov za pet dana, objaviću ga za 10. Mnogo je lepa priča spota, izginuli smo i ja sam mama u spotu, imam ćerkicu i pesma je lepa - otkrila je Milica, koja bi svakako volela da se danas-sutra i zaista ostvari u ulozi roditelja.

Milica Todorović 24sedam/ Goran Sivački
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike