„Nikolina mi je ubila sina!" Šok ispovest Miše Grofa: Neću da ćutim, a sa svime što znam - mogu u zatvor da je pošaljem!

03.07.2022

08:15

3

Ristović tvrdi da samo voditeljkinom krivicom više nema dete, pa „javni rat" i oko nasledstva ne jenjava

„Nikolina mi je ubila sina!" Šok ispovest Miše Grofa: Neću da ćutim, a sa svime što znam - mogu u zatvor da je pošaljem!
Misa Grof - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović je preminuo početkom maja ove godine, a nedugo pošto je ispraćen na večni počinak - počeo je „javni rat" njegovog oca Viktora, Miše Grofa, te njegove udovice Nikoline Pišek.

Voditeljka je u žestokom sukobu istakla kako joj on, kao i njenoj ćerki koju je dobila s Vidojem, Uni, uskraćuje nasledstvo, dok Miša ni za šta od toga ne želi ni da čuje „jer sve u stvari pripada njemu", prenosili su danima mediji. Prema novim napisima, pak, Ristović je siguran i da je „ostao bez deteta samo Nikolininom krivicom" i na svu dramu - ne želi više ni o čemu da ćuti.

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem da iznosim sve što znam o njoj, biće uhapšena - počeo je oštro u svojoj ispovesti za „Alo", pa se dotakao i njihovog braka.

„Donosio bi joj novac, pa spavao po hotelima?"

- Nikolina je sa Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dve godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, doneo joj novac koji je tražila i onda otišao u hotel da spava. Ta žena je bila nezasita, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikire, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola sveta zajedno. Kada više nije znala šta će sa novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milione evra. Sinu nikada nisam rekao ni reč, želeo sam samo da on bude srećan, iako sam bio svestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dete i ne želim da ćutim - objasnio je zatim Miša Grof.

Nikolina Pišek i Miša Grof ispratili Vidoja Ristovića na večni počinak 24sedam/N.V.
 

Prema njegovim rečima, naime, „samo Nikolinini hirovi su Vidoja odneli".

„Vodio je dnevnike otkako je bio s njom..."

- Tvrdim da mi je ta žena ubila dete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram da još uvek objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano - smatra on.

Nikolina se akonto ovih tvrdnji nije oglašavala.

Nikolina Pišek ATAImages/ Antonio Ahel
 

Sa druge strane, međutim, Miša obožava unuku Unu, koju su voditeljka i njegov sin dobili u braku. Međutim, nije mu jasno „kako je devojčica tako divna, a od zle majke".

- Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna devojčica, ne znam kako je uspela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svesna svega. Mogu reći da će biti obezbeđena do kraja života, ništa joj neće faliti, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene - izričit je on, koji zatim ističe kako zna da su pojedinci od Pišekove bežali glavom bez obzira samo da bi je se spasli.

- Nikada je u životu nisam video da se smeje, a sada kada mi je sin mrtav, ona pozira nasmejana - prokomentarisao je bio ljutito za pomenute medije, pa zaključio razgovor još jednom skandaloznom tvrdnjom, koja se tiče Nikolinine karijere.

- Njenu karijeru je finansirao Vidoje, on je plaćao da bude voditlejka... Ta žena je željna publiciteta, od nje me ništa ne može iznenaditi. Sin mi se nije ohladio, a evo kako se ona ponaša - izjavio je Miša Grof.

Miša Grof ATA Images/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike