Šta bi Vidoje rekao na ovo? Prijateljica Nikoline Pišek otkrila kako je zapravo izgledao njihov brak, a dotakla se i Miše Grofa (FOTO)

02.07.2022

14:49

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica Ida Prester dala je svoje mišljenje i iznela malo poznate detalje iz života porodica koje su u žiži javnosti, a sa kojima se druži već godinama

Šta bi Vidoje rekao na ovo? Prijateljica Nikoline Pišek otkrila kako je zapravo izgledao njihov brak, a dotakla se i Miše Grofa (FOTO)
viskovic_18062018_00046 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Prašina oko porodica Pišek i Ristović se ne smiruje već danima unazad, tačnije otkako je, 8. maja preminuo Vidoje Ristović. U medijima su se pojavljivale za to vreme svakakve spekulacije o Nikolini i njenom braku sa Vidojem te odnosu sa ocem pokojnog supruga, Mišom Grofom

Prijateljica voditeljke, pevačica Ida Prester dala je svoje mišljenje i iznela malo poznate detalje iz života porodica koje su u žiži javnosti, a sa kojima se druži već godinama.

 - Na ovim prostorima se više od svega vole cipelariti lepe žene kad su na dnu. Nema ništa slađe. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često sa celom porodicom. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao -  započela je Ida na Fejsbuku.

Printscreen facebook/ idaprester
Objava Ide Prester na Fejsbuku

 

 - Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno preko telefona, digao celi Zagreb na noge u dva ujutru i u zadnji tren od trovanja spasao život Uni i ćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan - dodala je Ida pa se potom dotakla i Vidojevog oca, Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof.

 - Sećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje porodice? Nisu ti naslovi tako davno bili. Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je neverovatno. Šta bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina drži se, proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu - zaključila je Ida Prester.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike