„Dobra je samo mrtva udovica, a deca su nebitna!" Pišekova se oglasila u jeku drame: Karleuša joj pružila ruku podrške! (FOTO)

02.07.2022

10:33

0

Voditeljka ističe i kako ne sme da kaže šta bi „on uradio da zna za postupke svog oca", misleći na pokojnog supruga

„Dobra je samo mrtva udovica, a deca su nebitna!" Pišekova se oglasila u jeku drame: Karleuša joj pružila ruku podrške! (FOTO)
Nikolina Pišek - Copyright Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je ostala bez supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek najčešće je na tapetu zbog šok optužbi svekra Viktora, koji tvrdi da je ona u njemu videla samo korist. Prema pisanju hrvatskih medija - mnogi su na strani Miše Grofa i mahom se bave njenom navodno značajno narušenom finansijskom situacijom „dok ona vodi veliku bitku u porodici".

Pošto su stali u njenu odbranu, ona je rešila i sama da se oglasi putem društvene mreže Instagram, te istakne da, pre svega, nije mogla ni da sanja da će „postati regionalni fenomen".

Nikolina Pišek na sahrani Vidoja Ristovića 24sedam/Katarina Mihajlović
 

„Da zna postupke svoga oca..."

– Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo... Kažem „tu smo” jer mi je „inboks" pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, greška koja se dogodila na tom putu. „Greška" koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba - pisala je Nikolina, pa nastavila, ne spominjući protom nijedno ime:

- Ne smem da napišem šta bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. Istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto.

Voditeljka je ovim potezom za kratko vreme skupila na hiljade „lajkova", a ruku podrške pružili su joj kako fanovi, tako i pojedine poznate ličnosti.

Nikolina Pišek Instagram screenshot / nikolina_pisek
 

- Lutko lepa, draga, mila i dobra, bori se za svoje dete, jer ti mu to kao majka dugujes, bori se. Tačka. Glavu gore i ne daj na sebe nikada nikome! Budi primer svom detetu za borbu u životu - pisala joj je u komentarima, između ostalog, Jelena Karleuša, koju je Nikolinina situacija toliko pogodila da se služila i psovkama.

Karleuša je naglasila kako niko nema prava da se bavi njenim životom i novčanikom, te da „nikome nije ni dužna da se pravda" kada su takve stvari u pitanju.

Svako ko ti reč kaze, svako ko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom

- Borba draga, lepa i pametna, glavu gore jer je život jedan - dodala je bila Jelena kraj fotografije Pišekove.

Nikolina Pišek i Miša Grof, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Na Nikolinin odgovor nije morala dugo da čeka.

- Ljubim te… Ti si isto lavica na je*enom Balkanu i sve znaš! - napisala je zatim ona.

Kratka prepiska Jelene Karleuše i Nikoline Pišek Instagram screenshot / nikolina_pisek
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike