Ar Keli pod sve većim pritiskom: „Kad mi je rekao da i voli mlađe, pretrnula sam od straha!"

27.08.2021

21:31 >> 21:34

0

Izvesna Stefani upoznala je pevača kada joj je bilo svega 17 godina, ali njemu to, prema njenim rečima, nimalo nije smetalo, već je otvoreno priznao da bi ne

Ar Keli pod sve većim pritiskom: „Kad mi je rekao da i voli mlađe, pretrnula sam od straha!"
Copyright Ar Keli Profimedia

Treća osoba koja je otvoreno i pred sudom uperila prstom u Roberta Silvestera Kelija, koji je svetsku slavu stekao pod imenom Ar Keli, istakla je kako joj nije bilo nimalo pravo kad je čula da on „i voli mlađe”. Izvesna Stefani koja sada ima 39, a muzičara je upoznala sa svega 17, tvrdi da joj je on to rekao sam, te da je imao nameru „da je i bolje upozna, a onda se i mazi s njom”.

U svom iskazu, ona je naglasila da su se upoznali kada mu je 1999. prišla ne bi li organizovala audiciju za svog prijatelja, s čim se on brzo složio, u nadi da će provoditi više vremena sa njom, prenosi „People”. Pred svima je u sudnici otkrila da je „rekao da i voli mlađe” kad je saznao koliko ona ima godina, tokom jedne večere s još dva poznata repera, piše „The New York Times” s druge strane.

Pročitajte još:

– Eto, pogledaj Džerija Lija Luisa… On je genije, a i ja sam. Mi bi trebalo da možemo da radimo šta hoćemo – prisećala se dalje Stefani njegovih reči.

Keli se od početka avgusta suočava s raznim optužbama. Do sada, sve se odlagalo zbog pandemije koronavirusa.

Stefani je, inače, samo jedna od mnogih koje su optužile Kelija za napastvovanje, a koje su učetvovale u projektu „Surviving R. Kelly”, dokumentarcu iz 2019. godine. Kako piše „Times”, ona je jedna od tri koje su posvedočile da su pretrpele pakao od strane pevača dok još nisu bile ni punoletne.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike