Kako je Ar Keli u stvari uzeo Aliju za ženu: Još jedan razlog zašto bi i decenijama mogao da robija!

21.08.2021

18:19 >> 18:12

0

Posle svedočenja bivšeg menadžera ozloglašenog pevača, čije je suđenje zbog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja u toku, mnogiu su ostali bez reč

Kako je Ar Keli u stvari uzeo Aliju za ženu: Još jedan razlog zašto bi i decenijama mogao da robija!
Copyright Ar Keli Profimedia

Nekadašnji menadžer Ar Kelija, Dimitrijus Smit, koji je upravljao njegovim putovanjima i nastupima, ispričao je na sudu kako je pevač u stvari uspeo da uzme čuvenu Aliju za ženu i to vrlo legalno. Kelijevo suđenje za zlostavljanja, reketiranje i podmićivanje još je u toku, a na sve to, ova informacija mogla bi da ga „skloni” i na nekoliko decenija.

On je objasnio kako je zvezda 1994. godine podmitla vladinog službenika kako bi dobio lažne isprave za tada maloletnu koleginicu (imala je 15 godina), kako bi mogla da se uda za njega, prenosi „USA Today”. Za njenu ličnu kartu dao je 500 dolara, a kako dalje tvrdi, tu odluku o pribavljanju dokumenata doneli Kelijevi navodni saradnici kad je Alija rekla da je trudna.

Alija Profimedia

U tim je dokumentima pisalo da devojka ima 18 godina, a mito je navodno plaćen 30. avgusta pomenute godine i samo dan pre izdavanja dozvole za venčanje. Njihov brak je, međutim, poništen nekoliko meseci kasnije.

Pročitajte još:

Alija je, inače, tragično preminula 2001, u avionskoj nesreći.

Podsetimo, Ar Keli se već dugo suočava sa navodima o sek*ualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su brojne tinejdžerke. Optužbe je više puta odbacio, ali ako bude osuđen po svim tačkama optužnice, mogao bi biti osuđen na nekoliko decenija.

Ništa nije znao?

Advokat Stiven Grinberg je u intervjuu za „Good Morning America” jednom prilikom naglasio kako njegov klijent, uprkos svedočenju menadžera, nije imao pojma da je Alija bila maloletna u periodu kada se odvilo venčanje, što je mnoge tek ostavilo bez reči.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike