Zoran Kalezić uprkos bolesti izdao novi album: Sa suprugom i ćerkom stigao na promociju, podržao ga i slavni glumac (FOTO)

01.07.2022

10:19

0

Pevač je bio dobro raspoložen

Zoran Kalezić uprkos bolesti izdao novi album: Sa suprugom i ćerkom stigao na promociju, podržao ga i slavni glumac (FOTO)
Zoran Kalezić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Zoran Kalezić nedavno je imao operaciju kada mu je odstranjen deo pluća zbog karcinoma, ali ga energiju izgleda nije napustila.

Kalezić je bez obzira na sve, izdao novi album za produkcijsku kuću "Jugoton", a na promociji su se sinoć pojavile i njegove brojne kolege sa estrade, ali i glumac Petar Božović.

Pevač se pojavio na promociji sa štapom, ali je evidentno sve vreme bio nasmejan. Podršku su mu pružile Milena Plavišić, Lepa Lukić, Nada Obrić...

- Sinoć u Jugotonu, održana je divna promocija novog CD-a, mog druga i omiljenog kolege legendarnog pevača Zorana Kalezića. Srećno na svim poljima dragi naš Zoki - napisala je Milena.

O svojoj iznenadnoj bolesti, Kalezić je pre nekoliko meseci izjavio:

- Nemam ja problem da o bolesti pričam. Ali, neke stvari su važnije, i trebalo bi da budu važnije od toga. Ja se bavim muzikom! To je moj život. I dok to budem mogao da radim i osećam, ja ću biti živ. Neće mi to odrediti bolest. Odrediće mi ono u šta jedino verujem celog svog života, a to je pesma, to je muzika", istakao je nedavno Zoki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike