Ilda Šaulić podelila anegdotu sa ćerkom: Osramotila ju je pred prijateljima

30.06.2022

10:03

0

Pevačica ističe da svoju naslednicu uči da mora da poštuje roditelje

Ilda Šaulić podelila anegdotu sa ćerkom: Osramotila ju je pred prijateljima
grand_specijal_03032022_0153 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ilda Šaulić, pored pevanja, uživa u tome što u Americi radi kao trener tenisa, čemu će se ponovo posvetiti ovog leta, kada tamo otputuje sa porodicom

Kako kaže, njena ćerka Ema uživa da provodi vreme u Americi, pre svega sa drugom decom.

- Baš nemam prostora za odmor tako da će ovo leto biti radno i u znaku sportskih aktivnosti i mojih nastupa tokom vikenda. Ema će ići sa mnom u Ameriku jer joj je tamo baš zanimljivo sa drugom decom u kampovima - ispričala je pevačica.

ATAImages/ A.A.
Ilda Šaulić

Pored toga što joj suprug Bojan pomaže u odgajanju naslednice, tu je i njena mama Gordana Šaulić. Pevačica je podelila anegdotu kako je njena ćerka opisala kao "opasnu".

- Moja mama stalno priča da je u mladosti bila nestašna baš poput moje Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom. Baš pre neki dan jedan moj prijatelj joj je rekao da bude dobra zato što će joj sada doći tata, kad ona kaže "Ma tata je super, mama je opasna" - kaže pevačica kroz smeh za Story i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- Ja sam ta koja brani, a tata poklekne. Mora neko da bude stroži i da brani nešto. Svi hoćemo da joj učinimo, dugo smo je čekali i radosno dočekali, sve to ima svoje ali ne može uvek da bude po njenom i moraju da se poštuju roditelji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike