„Rekla sam da neću nikad, pa sam se udala!" Ilda Šaulić s majkom u izlasku otvorila dušu o najvećoj ljubavi (FOTO/VIDEO)

14.06.2022

06:30

0

Pevačica je blistala na jednom prestoničkom događaju govoreći o suprugu i tome kako je počela njihova priča

„Rekla sam da neću nikad, pa sam se udala!" Ilda Šaulić s majkom u izlasku otvorila dušu o najvećoj ljubavi (FOTO/VIDEO)
Ilda Šaulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ilda i Gordana Šaulić pojavile su se ruku pod ruku prethodne večeri u jednom prestoničkom lokalu, gde je spisateljica Vesna Dedić napravila gala promociju novog romana „Nemoj nikad da se vratiš". Pevačica je blistala u nežno plavoj toaleti i uživala u maminom, kao i društvu ostalih okupljenih zvezda. 

Osim što nije skrivala da jedva čeka da se pozabavi novim štivom, zbog naziva koji ovaj ljubić nosi se prisetila kako je počela njena priča s Bojanom Vučkovićem. Tada je za 24sedam otkrila da je najpre rekla „nikad" - pa se udala, ne skidajući osmeh sa lica. 

- Nikad ne reci nikad i, udala sam se! Tad sam bila u fazi da to nikad neće doći. I prosto, eto, čovek koga znam iz detinjstva, bili smo i drugari, spontano smo počeli da se viđamo... To je bilo nešto za šta sam mislila: „Ma, ne" - ispričala je Ilda, pa kroz osmeh dodala:

- Nikad ne recite nikad!

Reč „nikad" sada zato izgovara samo onda kada bi nešto manje lepo da izbegne. 

- Da mi se nikad nešto ne dogodi. Kao što se nama dogodilo. Eto, da nije... Život nas mnogo često demantuje. Kada kažemo: „Nikad više ne bih", na kraju maltene opet dođeš na isto. Mislim da s godinama učimo da ne pravimo iste greške. 

Osim u izlasku, inače, sa mamom Gocom voli da organizuje ručkove i večere kako kod svoje kuće, tako i u porodičnoj, pa da sa njom razgovara na razne, lepe teme. Skoro, bile su i na jednom zajedničkom putovanju, istakla je Šaulićeva pred okupljenim ekipama, među kojima je bila i 24sedam

- Uvek volimo malo da se okupimo. To je to naše žensko druženje - naglasila je pevačica. 

Sa Vesnom se, pak, već dugi niz godina znaju i veoma je poštuju. 

„Šabanu se dopala!"

- Ima desetak godina! Možda i više. Upoznale smo se preko zajedničkih prijatelja, pa i kroz poslovnu saradnju. Šaban joj je bio gost. On je bio izuzetno zatvoren i težak čovek, teško je odlazio u te emisije, međutim, ja sam mu rekla, pa je i pogledao jednu i rekao: „Ovo mi se dopada" - objasnila je Gordana. 

Gordana Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
 

Sa druge strane, Ilda je razgovor na temu ljubavi zaključila ističući kako smatra da se najlepše veze „rode" iz prijateljstva. 

- Mogu to da kažem iz svog iskustva. Samo da tako potraje, da ostane. Našli smo se u zrelim godinama, kao ostvareni ljudi i onda to valjda sad ima neki pravi smisao - izjavila je ona. 

Podsetimo, Vesna Dedić je prethodne večeri predstavila javnosti svoj novi roman „Nikad nemoj da se vratiš". U pitanju je nastavak njene prethodne knjige i pisala ga je godinu dana. Na promociju su došli još brojni poznati pored Ilde i Goce - Tržanova, Tijana Dapčević, Snežana Đurišić, Sergej Ćetković... Pa su uz crveno i belo vino, te pesmu, nazdravili zajedno. 

Kako je tekao razgovor s majkom i ćerkom pogledajte u videu koji sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike