Ildu Šaulić otac samo u jednom nije podržao: Mislim da ga nisam obrukala! (VIDEO)

11.05.2022

08:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je pred našim kamerama govorila, osim o karijeri, drugim poslovima i porodici, i o neprijatnim situacijama na nastupima, koliko je generalno teško biti žena na estradi i još mnogo čemu

Ildu Šaulić otac samo u jednom nije podržao: Mislim da ga nisam obrukala! (VIDEO)
ATAImages/ A.A.

Ilda Šaulić postala je zaštitno lice jedne klinike za dermatologiju i negu lepote u Beogradu, što je bio povod našeg druženja. Kako ona važi za jednu od najlepših pevačica ma mašoj sceni, a za razliku od većine, odolela je trendu estetskih intervencija, Ildu smo najpre upitali kako je u tome uspela. 

 - Ja se još nisam usudila na bilo kakve korekcije, mada verujem da ću i u tu fazu doći, ali volim samo umereno i bez drastičnih promena. Nažalost većina devojaka je sada ista, po ugledu na zapad je to došlo i kod nas. Slažem se da treba pratiti trendove, ali je najlepše ostati svoj - priča pevačica i zatim se osvrće na svoju drugu profesiju - teniskog trenera.

ATAImages/ A.A.
Ilda Šaulić

 - To je počelo prošle godine u SAD-u, na inicijativu mog supruga koji tamo ima svoju sportsku akademiju. Kako sam ja godinama profesionalno igrala tenis, to je bilo negde i prirodno. I bila mi je želja da se u ozbiljnijim godinama bavim nekim radom sa decom, a u ovom trenutku je to bilo fantastično. Tamo sam "kouč", ali za sada je samo u Americi, videćemo za Beograd, možda to bude interesantno.

Pevačica priznaje da joj je u karijeri dosta pomoglo očevo prezime, ali i zvučno ime.

- Naravno da mi je bila uvek olakšica što sam ćerka Šabana Šaulića. Na početku su mi sva vrata bila otvorena. Zvučno, poznato prezime, ljudi su odmah znali o kome se radi, ali i specifično ime. Koliko je to bilo dobro, toliko je moglo da bude i loše. Za svih ovih 13 godina koliko pevam, msilim da sam napravila svoj pečat i da nisam obrukala oca.

ATAImages/ A.A.
Ilda Šaulić

Ilda je progovorila i o planovima za potomstvo, budući da ima ćerkicu Emu kao i da je jednu bebu izgubila.

 - To su divne stvari, volela bih da Ema ima brata ili sestru, ali eto, Bogu hvala na njoj. Ako se desi - bilo bi lepo, ako ne, šta da radimo. Ima ona dosta braće i sestara u porodici, pa će joj oni to nadomestiti ako ne bude imala rođene.

Kao je Ilda pored muzike talentovana i za sport, zanimlo nas je koje afinitete možda već pokazuje njena ćerka.

ATAImages/ A.A.
Ilda Šaulić

 - Nju samo zanima muzika! Igranje, pevanje i sređivanje (smeh). Ali ako bude imala tu umetničku crtu, sigurno ću je podržati. Moj tata nije želeo da se bavim time, ali ja bih je podržala, ma koliko nekad bude teško.

Šaulićeva je pred našim kamerama govorila i o neprijatnim situacijama na nastupima, koliko je generalno teško biti žena na estradi, daljim i velikim planovima u karijeri i još mnogo čemu, što možete pogledati u videu koji sledi. 

 

 

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti