Anastasiji i Nemanji na Ibici društvo pravi Vojaž: Evo kako se luda ekipa provodi na ostrvu (FOTO)

29.06.2022

16:52

0

Autor: Marija Mitić

Reper se pridružio poznatom paru na letovanju

Anastasiji i Nemanji na Ibici društvo pravi Vojaž: Evo kako se luda ekipa provodi na ostrvu (FOTO)
vojaz anastasija gudelj1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović otputovala je pre nekoliko dana sa svojim dečkom, Nemanjom Gudeljom, na odmor, na Ibicu. Neizostavni deo ekipe i ovog puta je njegov brat Dragi, međutim njih troje na ovom letovanju imaju i društvo.

Niame, mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž sa njima uživa na ovoj egzotičnoj destinaciji, što ni ne čudi previše s obzirom da je u sjajnim odnosima kako sa Anastasijom, tako i sa Nemanjom.
Ono što je zanimljivo jeste da se ipak tamo najviše druži sa Dragim, bar ako je sudeći po zajedničkom Instagram sadržaju koji redovno objavljuju.

Vojaž se ostatku ekipe pridružio prošlog vikenda i tamo će se, kako pišu domaći mediji, zadržati još nekoliko dana, jer ga u narednom periodu očekuje mnogo nastupa, ali i snimanje serije, u kojoj glumi jednu od glavnih uloga.

Kako je Ibica poznata po izlascima i ludom, pre svega noćnom provodu, Anastasija, Mihajlo, Dragi i Nemanja ne gube vreme već svakog dana obilaze skupe restorane, voze se skuterima, odlaze na žurke, dok se u večernjim satima odluče za klubove, koncerte i tome slično. Jedne večeri društvo im je pravio čak i naš istaknuti fudbaler Dušan Vlahović.

Inače, kako se navodilo u medijima, ovo letovanje Nemanja Gudelj pokloni je Anastasiji za njen rođendan, a za koje je navodno iskeširao čak 35.000 evra!

- Nemanja je zakupio apartman koji je opremljen kao stan. Ima dnevnu i spavaću sobu, veliko kupatilo, baštu i bazen. Samo za smeštaj iskeširao je oko 20.000 evra! Želeo je da Anastasiji priušti odmor iz snova i uspeo je u tome - nedavno je ispričao izvor za „Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike