Luna i Marko se provode kod Zorice na koncertu: Ona otkrila šta je njihov recept za srećan brak!

28.06.2022

21:40

0

Autor: Marija Mitić

Poznati par otkrio je ko im večeras čuva ćerkicu Miju

Luna i Marko se provode kod Zorice na koncertu: Ona otkrila šta je njihov recept za srećan brak!
zorica_brunclik_28062022_0045 - Copyright ATAImages/ A.A.

Brojne poznate ličnosti večeras su došle da podrže Zoricu Brunclik na njenom koncertu na Tašmajdanu. Među njima su bili i Luna i Marko Miljković koji kažu da uživaju u izlascima poput ovih, a otkrili su i ko im za to vreme čuva ćerkicu Miju.

- Miju čuva baka, tamo je, uživa. Danas je dan malo za roditelje, da se roditelji malo opuste - objasnila je Luna, koja je ubrzo nakon stupanja u bračne vode shvatila šta je recept za uspešan brak.

- Damo sebi jednom nedeljno oduška, da li je to bioskop, izlazak... To je veoma važno. Ako me pitate za recept za uspešan brak, veoma je važno da imaju muž i žena, mama i tata, vremena jedno za drugo. Ko kaže da nije tako, laže - zaljučila je Luna kroz osmeh za brojne medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam.

ATAImages/ A.A.
Luna i Marko Miljković

Inače, osim Lune i Marka na Zoričinom večerašnjem koncertu skupilo se more njenih kolega, poput Gordane i Ilde Šaulić, Bate Spasojevića, Meline Džinović, Tamare Milutinović, Katarine Grujić, Milice Jokić i Luke Dačića, Nemanje Stevanovića i mnogih drugh.

Ono što je zanimiljivo jeste da će brojne kolege sa estrade podržati Zoricu i time što će svojim glasom uveličati ovaj koncert, a među njima su brojni pevači. Počev od legendi iz nekadašnjeg Južnog vetra - Šemse Suljaković i Mileta Kitića, pa preko Miroslava Ilića, Mire Škorić, Goce Tržan, Nemanje Stevanovića i mnogih drugih.

Kako je sve izgledalo pred koncert i na samom početku, pogledajte u video prilozima koji slede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike